Přejít na obsah

Zajištění světel proti krádeži


roman5a9

Doporučené příspěvky

Tak tomu moc nerozumim.Proč bych nechával ukrást xenony z vlastního auta?

Protože je asi dostane od pojišťovny zaplacený.. Pořád platí,že si můžeš vybrat, buď ti auto opraví autorizovaný servis a vyfakturuje opravu pojišťovně nebo si to necháš opravit kdekoliv a pak od pojiš´tovny dostaneš na ruku částku,která odpovídá jejich zpracovanému posudku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za prve.. dostanes.. uplne nove .. /neposkodene..neobite od kamienkov/ za druhe tie ukradnute predas.. /este ti od nervou prepichne fiktivny zlodej aj 4 pneu, ved aj tak boli suce na vymenu/ Tento prispevok nech si nik nevyklada zle ale tieto podvody proti ktorym je policia takmer prikratka.. sa stale deju ... a tvoria podla mna min. 50 percent nahlasenych kradezi.

Editováno: , autor: Tissot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Preco... lebo podstatou prispevku bolo zdvovodnit.. kradez svetiel pripadne inych suciastok... / byt poskodenym by nechcel byt asi nik../ Preto si rozumny ludia platia havarijnu poistku.

/ takze obite xenony som uviedol ako priklad preco ludia /puntickari atd./ robia rozne podvodne kradeze.. vandalizuju si auto / lak auta- nova lakovacka/ a pritom vyuzivaju na to rozne poistne udalosti.. takze je mi fuk.. koli comu to robia.. /kamienky/ islo len o priklad, na pochopenie. . nie na debatu o obitych svetlach od...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luke_288 - kolik máš najeto, že máš světla bez poškození od kamínků? Jaké trasy nejčastěji jezdíš? Ja najezdím ročně okolo 80 - 90 tis. km a na každém autě jsem měl přední světla (kapotu, lak atd.. samo také) totálně zničený ok kamínků a bordelu ze silnice.

Aktuálně mám na octavii najeto 64240 km ( za 8 měsíců a pár dnů) a přední světla (teda jen krycí plast) je zralý na výměnu.... Jsou tam stovky teček.

Dají se samotné krycí plasty zakoupit? A jestli ano, ví někdo, kolik Kč zhruba stojí???

Editováno: , autor: xstorm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

xstorm: nevim člověče, 90tis km ročně je dost extrém, já jezdím 35-40tis km, najeto mam 94tis km s tim, že někdy zhruba v polovině jsou světla měněný za xena. lak poškozenej samozřejmě je, ale na světlech nic nepozoruju, ale narovinu, nezkoumám je z 10cm, zas tak háklivej asi nejsem, auto mam na to, abych s nim jezdil a ne pořád zkoumal, kde se co poškozuje a co je třeba vyměnit. jezdim povětšinou trasu Č.Bud.-Praha a zpátky, občas dovolená někam k moři.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...