Superbíček Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Čauves,u supíka se mi stalo,že se mi zadní levý dveře sice zamknou na DO,ale když je chci zamknout ručně tlačítkem na dvěřích řidiče,tak nic a ani se mi neukáže na dotu,že jsou otevřený,neřešil jste někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Já mám zase levé zadní dveře zamčené pořád, prostě jsou zaseklé nebo co, nevíte někdo jak se do nich dostat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Už jsem ti to jednou říkal. Oddělej krytku na madle dveří. Jsou tam 2 křížové šrouby. Pak si stáhni okno. Pak vrchní část tapece chytni prstama u skla a musíš ho vypáčit jako směrem do interiéru a dolů. Jako kdyby jsi přidával plyn na motorce. Tím by jsi se měl dostat do vrchní části dveří. Tam je vidět mechanizmus na otvírání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giardino Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Chlapi, zlobí mi zámky zadních dveří..je slyšet, jak to drhne.. chci to promazat ale nevím jak se do dveří dostat. Dole je jen jeden torx, ten povolím a nic moc se neuvolní.. nikde jinde nic na odštoubování není.. nechce se mi to zkoušet silou.. obvykle to končí likvidací nějakých úchytů.. Příspěvek od Žraloka mě navnadil.. je ale pro dveře přední Díky za radu Editováno: 3. Duben 2014, autor: Giardino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 je i pro dveře zadní, stáhni si dílenskou příručku, ale je to přesnej postup, nebo víc prolez fórum,je tu stokrát popsáno jak sundat tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Dílenská příručka Karoserie montážní práce, kap. 58-1 strana 7 Jak jsem to dělal já, tak jsem se domníval, že bůhví co jsem nevymyslel za vynález s tím šroubem na plastový čep na uvolnění skla a ono je to tam napsané 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giardino Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Pravda pravda.. pustil jsem se do toho madla a šrouby objevil.. myslím ale že je špatný motůrek... nebo co tam je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 (editace) Ahoj hoši, koukám že zadní levé dveře zlobí, mě teďka taky.... Vyletil mi ten čudlík co srží stahovačku okna a okno. Jenže mám to tam zatěsněné silikonem dole u dveří. I tak jsem to rozřezal, poté nasadil a zalepil znova. Co čert nechtěl, za dva dny to vyletělo zase. Dá se tam udělat něco aby to už prostě nevyletělo, nebo stačí dát nový ten cuplík ? Asi víte o čem mluvím... Editováno: 26. Červenec 2015, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ten kolík je plastovej a asi ho máš vyběhanej. Buď nový za pár kaček ve škodovce, nebo vysoustřužit náhradu o pár setinek tlustší. Přikláním se k variantě první. Nevyskakuje to jen tak, zkontroluj průchodnost ližin, ve kterých sklo běhá, namaž a klidně se nestyď promazat hodně celý mechanismus. prostě co se kde hýbe, tak promazat . Musí to jít úplně volně, čili když sklo odpojíš od stahovačky a vysuneš ho nahoru rukou, musí Ti volně spadnout dolů (samozřejmě opatrně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ok, zajedu knam do mototechny, snad budou mít na skladě (což nepočítám) a opravím, zítra ficim na dovolenku, ale vidím to asi na spraveni jak se vrátím. Staví to promaznout WDčkem že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Narychlo stačí WD, ale časem steče. Vazelína je lepší, vydrží Editováno: 27. Červenec 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 (editace) Prostrikal jsem to WDčkem. Cca 4 dny okno jelo, teďka to stejné. Nedá se tam ten napínací kolik nějak natvrdo přichytit? Kdybych tam placl trochu toho gumoveho silikonu, nebo to přidělat drátem s bužírkou ať to už nevystreluje? Nebaví mě každé 4-5 dní rozdelavat dveře, škrábat silikon a pak ho znovu nanášet... Editováno: 11. Srpen 2015, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.