Matwo81 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Ahojte potreboval by som vediet ako zapojit tieto snimace odkial je mozne natiahnut 5V do tychto snimacov a takisto do laveho svetla ? A ešte by ma zaujimalo či mi vie niekto povedat čo presne ide už do motorčeka v xenon svetle v tých štyroch vodičoch. a este ak by bol niekto taky dobry a preposlal mi link na prepojku xenon svetiel z halogen na xenon na tejto stranke by mali byt ale kedze sa tam nemám ako dostat nemozem si to ani kupit. dakujem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=49029 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 (editace) zde na foru si stahni dilenskou prirucku, v ni mas schemata zapojeni 5V na napajeni cidel se bere primo ze svetel ve svetle je krokovy motor, proto ma 4 vodice co myslis tou prepojkou? lepsi nez vyrabet (kupovat) nejakou prechodku je konektor prepinovat za konektor ke xenonum (doplnit chybejici vodice) Editováno: 19. Srpen 2012, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matwo81 Vloženo 20. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Len ja mám problém ze mam teraz halogenove svetlá a kupil som kompletne xenony ostrekovace mam ale neviem odkail naviest ani do svetla tych 5V a tú príučku som nenašeil keby si bol taký dobry a hodil mi sem link alebo napisal kde ziskat tych 5v bol by som ti velice vdačný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Dílenské příručky najdeš zde: http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 Nikdy jsem se tím nezabýval, ale předpokládám, že až poskládáš xenony s tou elektronikou co k ním patří, tak tam bude někde i pin s 5-ti Volty. Nevím, je to jen má úvaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 hledas problem, tam kde zadny neni cidlo se pripoji vsemi draty do svetla na 4 pinovy konektor, ve kterem je zem, 5V a vstup na 2 signaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matwo81 Vloženo 30. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 Potreboval by som ešte poradiť, rozhodol som sa domontovat na moju O1 sedan 1.9TDI 81Kw Facelift original xenon svetlomety mám všetko už kúpene ale mám problem s namontovaním predneho snimaču pretože držiak tohto snímaču sa uchytava na take dve skrutky ktoré su už asi navarené pod blatnikom od výroby ale ja ich tam nemám potreboval by som poradit ako tam ten snimač pripevnit a takisto do akej polohy teda kde prestne má byť aby ak ho dám vyšie alebo nišie som ho po nájazde na jamu alebo pod. nezničil. za prípadnú pomoc vopred Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.