Přejít na obsah

Octavia 66kw turbo z 81kw


PyroSoul

Doporučené příspěvky

Zdravim mam hlupu otazku ak to tu bolo ospravedlnujem sa. Hypoteticka otazka znie. je mozne spravit z 66kw oktavky tdi s este obycajnym turbom (99rocnik) 81tku? skratka turbo z 81tky, riadiaca jednotka... atd. zaujima ma ci je tento napad realizovatelny samozrejme bez chipu a podobnych veci, ide mi o zachovanie, alebo co najmensie nadbytocne namahanie motora. Co sa s tym da spravit v ramci vsetkej slusnosti? Pripadne turbo zo 66sky ale ALH, ak sa nemylim tam uz malo tiez variabilnu geometriu ako 81kw. Ake riesenie by ste odporucali, pripadne pustat sa do toho vobec?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu bylo to tu, takže když budeš hledat najdeš o tom asi vše. Na tvou otázku odpověď zní, že ano jde to. Pokud ti jde ale jen o zvýšení výkonu turbem z 81Kw a nic dalšího nechceš dělat a nebudeš tak to nedělej.

důvod - finančně se ti to nevyplatí, musíš sehnat spoustu dílů okolo ( vedení od IC, trubku mazání turba, tu černou baňku atd atd co se tady na foru určo dočteš ), pak musíš sehnat nějaký turbo - jetý z vrakáče bych si nedal takže repas - to musi nějaky přinést, nebo nové. Hlavně neni to takovej zázračnej rozdíl, kterej by za ty prachy stál - pokud nebudeš dělat nic dalšího.

Jestli chceš víc výkonu za málo peněz a za málo úprav tak si nech motor AGR čipnout. Řekl bych nejlepší volba. Doporučuji TDIfun.cz je to profík, ví co dělá, perfektní reference, žádný nalejvání a máš to i s brzdou, opravou teplejch startů a egr OFF za 5.500,-Kč. Já jsem si tak nechal udělat svoje AGR a výsledek 120 koní a 274Nm a jede mnohem líp než 81kw v serii. Nechci tu dělat nikomu reklamu, jen radu a od toho je forum a funa ti tu doporučí asi každej:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik za odpoved. o tie financie zas tak nejde. myslel som to praveze z co najvacsim ohladom na zivotnost motora a nie na usporu penazi. takze pripadne ak by si mohol postnut dajake odkazy. a samozrejme moznost cipu sa mi tiez pozdava. Nemam 15 rokov aby som z toho tahal co to da, skorej so myslel nieco decentne skratka zlatu strednu cestu medzi vykonom, zivotnostou motora a normalnou spotrebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si zadáš do vyhledávání "turbo" nebo "chip" a jiná podobná klíčová slova tak najdeš vše. Já to tu pročítal asi 3 mesíce ještě dieselpower forum, chipforum.cz a pod, kde fakt najdeš všechno. Jinak jak jsi psal poměr vykon, zovotnost, spotřeba a cena - tak ti nejlip vychazi KVALITNI CHIP:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...