Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nechapu co je na tom tak divnyho. Bezne potkavam s halogenama i Pasiky,Audiny...

Přišlo mi to bez těch mlhovek nedůstojný, jenom se záslepkama. Vlastně první Sup, kterej nemá mlhovky ve standardu.

Myslím, že takovych Supu bez mlhovek bude naproste minimum, jestli teda vubec nejaky. 

První novodobá generace měla mlhovky v hlavních světlech a taky dole byly záslepky. V ČR budou v základu v rámci paketu Plus, bez mlhovek tedy bude pouze v případech, kdy někdo bude brát jiné zvýhodnění a na paket Plus nedosáhne a současně si nekoupí xenony/mlhovky jako takové.

Mimo odbočovacího světla já třeba v mlhovkách nevidím žádný přínos. Když už je mlha, tak buď potřeba nejsou nebo stejně osvítí jen prostor na pár kroků. No a konec konců, v jižních státech mlhovky často nejsou součástí výbavy ani nejvyšších stupňů.

Upraveno od bojler

Ať je to jak chce, tak absence mlhovek u auta střední třídy (a nezajímá mě, že v nejnižším stupni výbavy) je prostě ostuda...

mám v ruce tištěnej tuzemskej ceník a např. ta nejdražší verze 2.0 TDI/140 kW 4 x 4  DSG, L+K, která je v Německu za 42 050,- Euro, je u nás za 1 006 900,-Kč. To je podstatně u nás levnější. Respektive to odpovídá kurzu 24,-Kč/ Euro.

Když do toho nasypu všechno, co tu je, tak absolutně nejvyšší cena je ca. 1 340 000,-Kč

Upraveno od jirkaK

Každej typickej Čech chce mlhovky od základu, klidně to vymění i za blinkry, protože proč? Protože na mlhovky se jezdí nonstop..

Musím tě zklamat Libore, s mlhovkama nejezdím téměř nikdy, stejně nepomáhají a blbce, co s nimi svítí ve dne v noci bych "střílel", ale na Superbu mít místo mlhovky kus plastu? Díky nechci. Ještě to oželím na Octavii, ale tady je to fakt trapas. Ale chápu, že někdo může mít názor jinej...

Upraveno od Molvy

já si na autě této třídy neumím představit ani halogeny, natož bez mlhovek. To by přeci mělo být stejně povinný, jako je dneska už ABS a ESP.

Zklamání pro mě bylo, že S3 má "celoplastový" klíček stejně jako O3 - nemá chromový prvek jako má VW.

Chromový spodek se dá vyměnit, simply clever za 250 korun :-)

V té bílé luksusní!!! :kol-47:

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

Designově se opravdu povedl :kol-47:

...v te bile fakt super(B)!!!

pro změnu v černé

post-90108-0-92861800-1426764465_thumb.j

Upraveno od Itchy

rád bych viděl nějakou fotku, kde nejsou 19" kola

Nemá niekto reálnu foto (nie z autosalónu) vo farbe BUSINESS GREY

Taky by mě zajímala například ta základní světla, apod ;)

Jinak černá to tak trochu zabíjí a ten stěrač je fakt nevhodný

Upraveno od _Denis_

Kdo dá největší slevu??? Známý to řeší, ale chtěl by slevu 20%....??? Zase u auta v konfigurace přes milión sto....by to mohl někdo dát. Případně napište soukromou zprávu, kdo má jaké možnosti. Děkuju.

Upraveno od ferda25

Pochybuju, ze ji nekde dostane. Podle informaci co mam ja, je marze prodejce 7%. Mozna pozdeji budou slevy vetsi, nevim. Nicmene bych mel taky zajem

Ako píše kully, štandard 7%.

Použiji frázi z jednoho filmu...."chce to umět nakupovat a zvláště smlouvat!" Bože co je na kusu plechu teda spíš recyklovaného plastu za mega tak drahého!?

pls no comment...A hoši co mám v podpisu bylo obě do hromady pod mega...takže asi tak.

(Jirko, co máš v SZ vychází z ceníku 750-850k)

Upraveno od xtrack

Ale 20% nebylo ani na jednom co ?

Já čekal, že někdo řekne takové auto s takovou slevou není problém a Vy tady 7%...tak malý rabat pro prodejce to tu snad ještě nebylo. Tak snad se někdo ozve a nabídne něco zajímavého. Těch 7% je fakt nějak málo......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.