Moravecmilan21 Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 zdravim,nechci prudit,ale mikina zip by nebyla????? :D :D jinak to nevypadá špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 A ta fajfka na té mikině musí bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 taky bych byl pro mikču radeji na zip... fajfka nefajka:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 OK pánové, mám jeden návrh... Postarám se kompletně o mikiny pro všechny zájemce SuperbClubu, ale... Domluvíme se tedy na jedné věci a to: Mikina bude černé barvy na ZIP, s kapucí nebo bez (dle možností), decentní znak NIKE... A teď důležitá věc... Musíte mi věřit, že se o mikiny postarám a zrealizuji celou tuhle akci, DEADLINE na oznámení vašich velikostí a počtu je do: 30.10.2012 12:00PM. Co se týká potisku, ten je již zařízen, jen potřebuji získat tisková data. Co a kam příjde se ještě dodatečně domluvíme. Musíme být ale jeden tým a dotáhnout to do konce, jelikož už údajně několikrát tato věc padla. Potřebuji dodržení termínu na nahlášení velikostí a vaše podněty a názory... Jára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Zdar Jarku, super, že jsi se celé věci tak naplno zhostil. Já jsem pro černou barvu na zip, s kapucí, klidně tam ten znak nike být může a v neposlední řadě, věřím, že zrealizuješ celou tuhle akci sám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Draku z Okurkova, už teď se směju, že na mne nic neseženeš, ale to je holt úděl nás, kteří nejsou líní se dobře "napapat a nabumbat" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 (editace) Jak jsem psal. Koupíte si dvě a když budou na zip tak je jen zapnete k sobě a nemusíte nic sešívat. Editováno: 5. Říjen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 No jo, ale budou tam mít čtyři rukávy... Karel by v tom pak vypadal jak střihoruký Edward Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Na konci rukávu udělá uzel a bude mít extra kapsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 (editace) Jenom abych dodal info o potisku sublimací, tak lze pouze na materiál, který obsahuje vlákna polyesteru. Tedy asi nic pro tuto akci. A taky bych rad rozepinaci verzi, model pro vorvaně ;-) Editováno: 5. Říjen 2012, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 To Lanny: Zas tak obří rozměr nepotřebuješ Ale kdyby náhodou, tak Adidas má verzi XXXXXL a to fakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Hele chlapi, štvete mě Vůbec nemyslíte na členky klubu Což myslím, že nás je docela dost mezi váma ať už přitelknyně, manželky či já majitelka jednoho Supa Co ty dámské verze Jardo??? Nebyly by taky možné? Je mi jedno jestli na zip nebo čistý klokan s kapucí, ale myslím, že nám pánské velikosti nesednou a nebo by jsme si je museli vyzkoušet, což by asi bylo složitější ... Jinak Kubišta vzkazuje, že návrh na potisky, co nějak dávali do kupy s Vickym budou, co nejdříve, tak trpělivost Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Bajuszka: ja porad predpokladam, ze bude na vyber vic velikosti a vzoru, osobne pocitam s tim, ze za moji XXL+ si priplatim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 To Drak z Okurkova: Járo, zdravím do Okurkova a musím uznat , že jsi mne docela uklidnil. Já jsem věděl hned, že "věc je správných rukách"! Jen si říkám, že Ti za chvilku půjde hlava kolem, zvláště když se budou čílit nováčci a vymýšlet nesmysly! Pevné nervy a klííídek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Bajuszko, neboj i na vás křehká stvoření myslím dámské verze mám taky v plánu, jen jsem je ještě nestihl vyfotit... PS: já nepsal, že vám stačí menší pánské střihy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Draku, já vím, že jsi to nepsal, ale jen aby jste si nemysleli, že nám ty pánské taky pasnou A jinak jsem tedy ráda, že i na nás ženy myslíte ... Asi potom ty návrhy na potisky máme poslat tobě, že? Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 (editace) Budu velmi rád, MrChodny psal, že je potřeba polyester... Většina má 80% bavlnu a 20% Polyester... Bude to tedy OK. Člověk, co mi tiskne do KFC je fakt upřímnej pán a slíbil mi, že výsledek bude luxusní... Ještě zatím nikdy nelhal, ale i přes to nechám udělat 1 vzorek a zašlu fotky... Do jarního srazu ještě času dost, ale hlavně je potřeba vychytat velikosti a počet pro všechny zájemce... S cenou se pokusím samozřejmě udělat zázraky, tak uvidíme... Třeba mi nakonec udělá Adidas lepší cenu Nejhorší je, že právě teď je podzim a značkové mikiny se prodávájí dost... Vysoká poptávka... Vyšší cena... Ale já to slíbil, tak to bude! Editováno: 6. Říjen 2012, autor: Drak z Okurkova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 To info o polyesteru jsem dostal od typka, co ma tu sublimacku u nas, ale myslim si, ze to bude vsude stejna technologie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Polystyren se dává na fasádu jako zateplení. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 To žralok: Manželka má dotaz, zda nevečeříš pouze a jen vtipnou kaši???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Proč se ptá. Když piju víno tak kaši nejím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Proč se ptám?jelikož mě baví tvé vtipné a včasné připomínky. Ať už k tématu,či nikoli.... Není to poprvé,tak si říkám čím to může být.... proto ta vtipná kaše... Zdraví Laďka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Laďko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Ty jsi taky jednička Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 To já vím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.