Wranic Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 zdravim mam problem s prednima mlhovkama. svitej moc do stran a do zeme...totalne nepouzitelne.sem zvyklej s felicie tam svitili luxusne tak se chci zeptat jestli se daj nejak stelovat nebo rucne seridit nebo jestli mam koupit pridavny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 23. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 budou pasovat mrizky s kulatejma mlhovka z prvni fabie po fejsliftu na tu pred fejs??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 pochybuji, jinak mlhovky se dají štelovat jen do stran - vyndej plat vedle mlhovky a je tam šroubek. Smiř se však s tím, že na Fabii nikdy pořádně svítiti nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Na předface ještě ano, potom to už stojí za prd, nejhorší mlhovky má však OI. Seřizování mlhovek je samozřejmě horizontální - logicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Ahojte. Ja mám tiež menší problém so zle svietiacimi hmlovkami. Ale u mňa je problém ten, že celé vnútro hmloviek mám mokré, zarosené a navyše tá strieborná odrazná plocha je akoby celá opadaná, takže hmlovky ako keby ani nesvietili. Preto sa chystám kúpiť nové, no za originál sa mi nechce dávať takmer 50€. Preto uvažujem nad nejakou lacnejšou alternatívou. Našiel som rúzne značky (Diamond, Arrow, TYC, ZKW). Máte niekto skúsenosť s niektoru z týchto značiek? Nechcem do toho investovať zbytočne veľa, ale zase aby som to nemusel po roku kupovať znova. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Jo jo,to mlhovky dělávají vlivem vlhkosti. Diamont je taková docela běžná náhrada a cenově dostupná. Ty bych doporučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) na predfacelift verzi stoji mlhovky celkove za nic ( i origo ) , nekdy vecer si je zkus jen tak testnou zapnute pouze s obryskama, to je jako bys jel po tmě Editováno: 18. leden 2014, autor: ladiktm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 To som si všimol hneď od začiatku, že v porovnaní s feliciou ako keby tam hmlovky ani neboli. Ale chcem ich vymeniť hlavne kvôli tomu, že je v nich voda, tak aby sa mi tam niečo neskratovalo keď ich raz za rok zapnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 recht, facko a fileta mely jeste poctive mlhovky ze skla ktere poradne svitily. Dnes mas spodni svetla u koncernu i s funkci Cornering a stejne ve vinglu nevidis :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Tak som objednal tie Diamond. Uvidíme ako dlho vydržia A ešte možno taká otázočka trošku mimo. Vzadu má Fabia jednu, alebo dve hmlovky? Zistil som, že mi svieti iba ľavá, ale ešte som nemal čas to pozrieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 len jednu a to na ľavej strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Tak potom to mám v poriadku Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 auto ma nebo nema tazne na prives? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Ťažné nemám. Prečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 tak ti funguje jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro111 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Pri ťažnom musia svietiť obe? To som nevedel. Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.