Přejít na obsah

POZOR -- Ověřené rady pro zabezpečení vašich aut


ruste

Doporučené příspěvky

jo už jsem podle toho opravil slovosled, a trvám na tom, že toto skutečný pocista nemůže takto zveřejnit, ně proto že by neměla veřejnost vědět jak to chodí, ale proto protože pravidla jsou jiná.............

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi je mi líto že se kvůli mě ruste urazil, ale smazal jen své drobné příspěvky, ta zásadní info je v tom dlouhém příspěvku, který sem zkopíroval kluvo a je to ten rusteho odněkud zkopírovaný příspěvek, který vlastně chcete. Každý si musí jeho hodnověrnost zvážit sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

nevim moc co tu resite, to ze lze O1 otevrit plochym sroubovakem je bec znama a proto Tourky z fabriky maj na kufru petikorunu, to ze O2 lze otevrit paklicem za par stovek (tisicovek?), je jiz taky vez znama... kdo si myslel ze nemaj zlodeji rusicky a dalsi podobne prvky, tak asi nekouka na televizi, na webu se daji tyto rusicky sehnat cca za 1000Kc a kdyz ma clovek znameho policajta a sikovneho kutila, tak si dokaze udelat i rusicku na policejni vysilacky

 

proto ja tomu co tu napsal plne verim a vim, ze maji mnohem vic vymozenosti

 

Prevence?

Je uplne jednoducha... koupit auto, ktere nikoho nelaka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto si přečti je to bomba!!!!!!!!!!!!!!

Jelikož pracuji ve státní složce, kterou zde většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych vám tímto poukázat na zařízení pro způsob odcizení motorového vozidla. Jako technik jsem se dostal k ohledání vozidla, které bylo předchozí den stíháno hlídkou PMJ Praha do obce na Praze - východ. Jednalo se o audi A8 - šedá metalíza s označením audi S8 na libereckých SPznačkách. Toto vozidlo mělo být kontrolováno hlídkou policie v Praze.

Když ho chtěla hlídka zastavit, vozidlo se dalo na újezd a pokračovalo rychlostí 200km/h směrem z Prahy. Jelikož je na Praze - východ momentálně v běhu stavba kruhového objezdu, toto vozidlo nemělo jedinou šanci ve výše uvedené rychlosti tuto skutečnost postřehnout a v rychlosti cca 180km/h doslova prolétlo stavbou a skočilo do pole. Hlídka policie PMJ k tomuto vozidlu dojela v době, kdy již osoba řidiče na místě nebyla. Byla noc, asi 3:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí, pouze pole. Na místo byl povolán psovod a vozidlo bylo odtaženo na odtahové parkoviště, kde jsem druhý den provedl ohledání.

A teď se držte, ve vozidle byla sada kompletních paklíčů na vozidla koncernu VW, kompletní sada karet pro vozidla Renault, čtečka klíčů a dálkových ovladačů, cca 1000 ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny Alianz, čisté technické průkazy české + ukrajinské, krabice ukrajinských registračních značek + označení, další elektronika pro nastartování vozidla.

Dále ve vozidle bylo zařízení, které bylo ukryto v papírové krabici od papírů do tiskárny.

Z této krabice vedl kabel, který ležel u zásuvky na 12 V. V krabici byly tři malé větráčky jak od počítače a u každého větráčku anténa, celkem tři, každá pro jinou frekvenci. Když jsme to zapojili, všem spadla brada:

Jednalo se o rušičku telefonního signálu, a to pro všechny frekvence.

Všem mobilní telefony během 10 sekund ztratily signál, a to pozor, i vysílačka ve služebních vozidlech. Toto zařízení funguje cca do okolí 2 km a vyruší - pozor - komplet signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky.

Důvod je jasný, při odcizení vozidla se tohle zařízení zapojí a v tu chvíli se neuvede

v činnost žádné zařízení upozorňující majitele (magic car, scherlog, mobil. telefon, vysílačka, atd.), prostě v okolí nefunguje nic. Vyřadí to z činnosti i mobil náhodného kolemjdoucího, který vidí krádež vozidla. Druhý důvod je, že toto zařízení vyřadí i policii při pronásledování - mobily, vysílačky s operačním programem... Každopádně ztratil jsem všechny naděje na zabezpečení vozidla, snad již pouze mechanické. A pak si kupujte alarmy a vyhledávací systémy do vozidla.

Ještě upozorňuji, že vozidlo Audi nebylo v pátrání a bylo psané na 26letou mladou holku, která uvedla, že vozidlo půjčuje všem, kdo ji o to požádají.

Za přítele má údajně cizince. Vozidlo stojí na Praze 8, a to v ulici Pernerova, tak pozor na toto vozidlo!!!! Vozidlo již bylo předané majitelce, ale zařízení na krádeže vozidel máme zajištěné.

Takže po přečtení vašeho příspěvku jsem zděšen jak snadno se dá vše ukrást a zlegalizovat a tak nezbývá než auto pořádně pojistit jako do ted. Je pravda, že zatím nevím co by mi pojištovna hradila a co ne, mám to pojištěno na vše co je možné, dokonce i na padaní kamenů a stromů, nevěřím už ničemu i když bydlím na sídlišti na kopci tak i proti živelným pohromám. Poučil jsem se z potop v r.1997. Lidi jsou prostě žárliví kreténi, kteří jen druhým co nesedí doma a makají, závidí a pak jen čumí co si kdo koupí. (na vlastní oči jsem viděl jak A8 otevřel jen pomocí novin, nevěřil jsem, ale bylo to tak, chlap to pak hned prodal, aspon to tvrdil když na to čuměl jako já, v autě se mu sami zabouchli klíče v zapalování na benzínce)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...(na vlastní oči jsem viděl jak A8 otevřel jen pomocí novin, nevěřil jsem, ale bylo to tak, chlap to pak hned prodal, aspon to tvrdil když na to čuměl jako já, v autě se mu sami zabouchli klíče v zapalování na benzínce)

 

Už je divné jen to: "v autě se mu sami zabouchli klíče v zapalování na benzínce"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba do těch novin zabalil hasičák a rozmlátil jím okno. :D

A nebo je třeba pravda to, že některá auta (prý Mercedesy) když poznají požár, tak se odemknou a spustí blinkry, něco jako když bouchnou airbagy. Pak ty noviny možná zapálil a hodil pod auto... Ale o tom jsem jen slyšel. Hlavně by to auto muselo být asi nastartované...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak treba tim myslel slangovej vyraz na obecne zamceni klicku v aute, kdo to nezazil, neuveri... memu tatovi se to stalo s mym autem - mel jsem vadnej spinac otevrenych dveri...

Vím jak to myslel, ale zabouchnout a zamknout auto s tím, že klíče zůstanou ve spínačce šlo naposledy u Š105/120.

A to už to u novějších modelů později taky vyřešili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba u Superba I, je to tak, že když máš klíč ve spínačce a omylem zamáčkneš kolík na dveřích a zabouchneš dveře tak se auto zamkne celé. A když máš u sebe náhodou druhý klíč, tak na dálkové otevření nereaguje. Musíš auto odemknout tlačítkem na dveřích řidiče. Osobně vyzkoušeno a spousta lidí mi to nechtělo věřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt lze u Superb-u u otevřených předních dveřích zamáčknout čudlík?

U své okty bych musel v zámku něco zlomit abyh čudlík zamáčknul.

Samozřejmě jsem zkoušel různé kombinace, i klíče v zapalování a zapalování zapnuté - u otevřených předních dveřích čudlík prostě nezamáčknu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen řidičové.

Všechny ostatní zamáčknu, ale po jejich zavření auto zůstane odemčené. Zamkmuté zůstanou jen ty zamáčknuté.

Mně se totíž nezamkne auto ikdyž čudlík zamáčku při zavřených dveřích.

Prostě celé auto zamknu jen klíčem, DO nebo tlačítkem v madlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Holt jiná třída.  :worthy  se tomuto vozu. :D

 

U pašíka to nevyzkouším, protože nemám druhý klíč. Ten musím nechat udělat. Teď jsem si vzpoměl, že jsem kdysi měl náhradní, který by se mi právě hodil. Ale nevím kam jsem ho dal. :D :D :D

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...