Září 11, 20177 r mě dnes překvapilo, že v konfigurátoru není Monte Carlo??? Edit: Pardon, našel jsem ho jinde, v nabídce stále je. Upraveno Září 11, 20177 r od Losky83
Září 21, 20177 r já si svojeho objednal 31.7. a mám počítat stím že bude až v 11tém měsíci. šáhl sem po 1.4tsi 92kw dsg ve stylu se všemi packety a pár drobnostma a bezeslev ten krasavec výjde na 499 000kč.
Září 22, 20177 r před 13 hodinami, tomitek napsal: já si svojeho objednal 31.7. a mám počítat stím že bude až v 11tém měsíci. šáhl sem po 1.4tsi 92kw dsg ve stylu se všemi packety a pár drobnostma a bezeslev ten krasavec výjde na 499 000kč. Me tenkrat prodejce rikal ze cekacka je cca 12-15 tydnu a u prodejce jsem auto vyzvedaval po 11 tydnech. Nadeje umira posledni :-D tak treba bude driv ;-)
Září 22, 20177 r samozřejmě mám celkem tučnou slevu+odpočet dph.Řekl sem si ale že radši nejsilnějšího rapida v plne výbavě než poloviční octavii
Září 22, 20177 r jenom pro představu, co se dá koupit za 530tis. Když si vezmu Marathon v základu s 1.4TSI, dá se dostat i lehce pod 500tis. https://cc.porscheinformatik.com/cc-cz/cs_CZ_VW/V/detail/230/BV53HXM1/6T6T/TW/PI2@4KF@PXC@P24@6XQ@KA1/@
Září 23, 20177 r V odkazu vidim cenu 620 tis. po a nema to automat. A pokud se clovek chce vyhnout stribrnemu dekoru, stejne musi vzit Highline. Upraveno Září 23, 20177 r od bojler
Září 23, 20177 r před 5 hodinami, bojler napsal: V odkazu vidim cenu 620 tis. po a nema to automat. A pokud se clovek chce vyhnout stribrnemu dekoru, stejne musi vzit Highline. ano, ale já přesně tenhle jsme ukecal na 530tis. vím že nemá automat, ale zrovna automat co je v Rapidu bych 2x nechtěl. jezdí pěkně, než musíš udělat GO Jinak stříbrný dekor - podobný co má Octavia, tak Marathon edition nemá. má podobný tomuto Jenom co jsem tím chtěl říct, za poslední měsíce jsem prolezl hodně aut a prošel hodně ceníků a nabídek a je holý nesmysl kupovat Za podobný peníze Octavii, nebo Ceeda apod. O Rapidu ve full ani nemluvím, protože Golf Variant v Marathonu ( i v základu s 1.4TSI ) je teď bezkonkurenčně nejlepší nabídka. U Japonců jsem měl problém s motorem, jak si člověk zvykne na turbo, tak krom atmosféry od Mazdy ten zbytek prostě nejede... Díky bohu za to, že lidi jsou zjančený a kupujou SUV a o hodně se propadl prodej Golfu... Tiguanu apod. zase raketově narostl...
Září 23, 20177 r Tohle taky není špatná nabídka za 539 kkč, ne? OCTAVIA Style 1.4 TSI 110 kW 6-stup. mech. LED- Hlavní světlomety s natočením v zatáčkách Vyhřívané vrstvené čelní skloNezávislé přídavné topení s dálkovým ovládáním Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), zvedák vozu, klíč na kolaPaket pro špatné cesty Malý kožený paket se sportovním volantem a multifunkcí (rádio, telefon) Komfortní telefonování, bezdrátové dobíjení, propojení s vnější anténou a hlasovým ovládáním Sound System Canton Sportovní paket Dynamic Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla Příprava pro uchycení dětské sedačky s bezpečnostním systémem ISOFIX na sedadle spolujezdceAuto Light AssistDAB - digitální radiopříjem, radio Bolero Ukazatel nedostatku kapaliny v nádobce pro ostřikovače Automatická dvouzónová klimatizace Climatronic Maxi Dot El. ovládání oken vpředu a vzadu •Parkovací senzory vzadu •Tempomat Vyhřívání předních sedadel Síťový program Kessy Chromový paket atd.... takže na rapid za půl mega... Upraveno Září 23, 20177 r od Clerfayt
Září 23, 20177 r Jasně že nový, resp. nový bude za 3 měsíce (čekací doba na výrobu). V pondělí jsem ho objednal.
Září 23, 20177 r To ovšem asi nebude cena pro běžného zákazníka který nepodniká, či mu slevu nedají bonusem od zaměstnavatele že?
Září 23, 20177 r před 2 hodinami, Rypicong napsal: ano, ale já přesně tenhle jsme ukecal na 530tis. vím že nemá automat, ale zrovna automat co je v Rapidu bych 2x nechtěl. jezdí pěkně, než musíš udělat GO Jinak stříbrný dekor - podobný co má Octavia, tak Marathon edition nemá. má podobný tomuto Jenom co jsem tím chtěl říct, za poslední měsíce jsem prolezl hodně aut a prošel hodně ceníků a nabídek a je holý nesmysl kupovat Za podobný peníze Octavii, nebo Ceeda apod. O Rapidu ve full ani nemluvím, protože Golf Variant v Marathonu ( i v základu s 1.4TSI ) je teď bezkonkurenčně nejlepší nabídka. U Japonců jsem měl problém s motorem, jak si člověk zvykne na turbo, tak krom atmosféry od Mazdy ten zbytek prostě nejede... Díky bohu za to, že lidi jsou zjančený a kupujou SUV a o hodně se propadl prodej Golfu... Tiguanu apod. zase raketově narostl... To stim automatem plati ale u vsech automatickych prevodovek ze frcej dobre nes prijde na radu generalka. :-D
Září 23, 20177 r před 3 hodinami, Clerfayt napsal: Jojo. Sleva pro zaměstnance velkého odberatele. Což je tady běžnému zákazníkovi k ničemu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.