ferda25 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 (editace) U S2 2010 bude nutná výměna gateway + přehrát software v servu a doufat, že nebude nutné měnit budíky... to Mikim: gateway akční členy...když to umí tak lze spustit + musíš přehrát software v servu, pokud se nezobrazi jako, že u tvého auta nejspíš ne(software do verze 420 - oficiálné to umí až budíky od SW 600 a nižší soft způsobuje samovolné vypnutí této funkce) pak je nutné vyměnit i budíky. Editováno: 17. leden 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) tak to je celkom masakralny zasah. nie som si isty, ci to stoji za tu investiciu. mam totiz nizsiu, analogovu verziu tohto systemu > manzelka na sedadle spolujazdca. Editováno: 18. leden 2013, autor: farkihome 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 To ano, ale ani tvůj analogový systém není neúnavný... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikim Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) U S2 2010 bude nutná výměna gateway + přehrát software v servu a doufat, že nebude nutné měnit budíky... to Mikim: gateway akční členy...když to umí tak lze spustit + musíš přehrát software v servu, pokud se nezobrazi jako, že u tvého auta nejspíš ne(software do verze 420 - oficiálné to umí až budíky od SW 600 a nižší soft způsobuje samovolné vypnutí této funkce) pak je nutné vyměnit i budíky. Ahoj, měl jsem na mysli aktivovat hlášku tím trojmatem či vícehmatem. Na školení nám říkali, jak tu hlášku vyvolat bez zásahu VASem, ale já tu informaci domů bohužel nedonesl, stejně tak jako ostatní účastníci. Až to zjistím, dám vědět. Trochu jsem nerozuměl tomu, co máš na mysli tím sw420 a že budíky to umí oficiálně až od sw600. Octavia to přeci oficiálně neumí vůbec. Mám tomu rozumět tak, že budíky od sw420 to budou umět "asi" a od 600 určitě? Jinak sw. serva mám 3305, ale kouknu co jede teď na S a Y v sérii u aut s MKE a když mi to nebude fungovat s 3305, tak to přehraju. Editováno: 18. leden 2013, autor: mikim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Jde o to, že mám vyzkoušené budíky se softwarem 420(zobrazí se to na nich i bez zásahu), že to zobrazí a funguje to, ale nemají kanál kde povolíš tuto funkci a občas ji musíš na budíkách opětovně zapnout(nepomůže ani přepsání správných adres v epromě budíků, které u verze 0600 a výše aktivují funkci podpory režimu spánku). U všech sw verzí budíků od 0600 je to přímo podporované v budíkách. Software 3305 v řízení 1K0 je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Že by prvá Octavia 2 s "Asistentom únavy" ? Už som to aj vyskúšal na dvoch 7.hodinových cestách, na prekvapenie to celkom funguje a skutočne upozorní v správny čas. Viac info, príp. inštalácia: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 ne že bych bez týhle fíčury neuměl žít, ale koukam že do S2 už to dávaj od MR 2013 v eleganci standardně. Nebudu zakládat nový téma v S2 fóru když už tu jedno je, proto když mam S2 z loňska 7/12, šlo by to nakódovat - jen tak pro srandu králíkům při cestách po Evropě....? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Na DOTu lze také aktivovat a píše: Doporucena prestavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Ano díky Ferdovi25 můžu potvrdit, že to opravdu funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 ....tak již také mám, ferda25 nainstaloval, též poaktualizoval sw, pokecali jsme o všem možnym, prima chlap, jsem spokojenej. K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tepw808 Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 ahojte, kto nosite dioptricke okuliare doporucujem si to najskor osobne vyskusat. Mne to na Audi A4 a v Medvedi E stale dava hrncek na kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Uniká mi souvislost mezi asistentem a brýlemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 Jo on neví jak tento systém funguje, ale bohužel není sám(běžně i prodejci a servisáci to netuší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 ...hmm, můj styl jízdy to nějak nemá rádo, zatim po okreskách se to hlásí "již" po dvou hodinách, tak na dálnici se to hlásí "již" po hodině. Doprkvančic, dyk jezdit na tempomat a sem tam změnit pruh snad na dálnici ode mně nemůže software čekat, že budu jezdit jak Fitipaldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.