Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosim o pomoc, stratil jsem klice,

jine nemam.

auto mi zitra otevre kamarad, ale nevim jak postupovat dal,,

nevim jak nechat zhotovit klic , kdyz zadny nemam ,,, jake mam moznosti??na kolik co vyjde?

jedna se o fabia 1.4 mpi 2001

moc moc dekuji za odpovedi

Vloženo

:kol-47::kol-24: Netreba nic menit!!! Da sa vyrobit aj povodny kluc k autu-zamku. :kol-31:

vazne??

jde mi o to, ze fabii budu mit tak maximalne jeste pul roku

a nechci do toho investovat vice nez je kuly me blbosti nutne,

pokud byste mi o tom napsal vic?

zajima me jak je to rychle a cena.

moc dekuji vsem !

Vloženo

Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu!

ja tomu vubec nerozumim spis bych potreboval nejaka cisla ci odkazy at se v tom umim orientovat.....

Vloženo

Cenu Ti dle odhadu tedka nereknu :(

Prohy: pokud stratil klic tak bych ro neriskoval ;)

:kol-28: :kol-28:

Ziadny risk. Povodny kluc sa da cez vag vymazat a auto nenastartujes. :kol-31:

A fabiu viem otvorit aj bez originalneho kluca. :kol-34:

Vloženo

Proto vzdy kdyz jsem na slovensku tak se koukam jestli se nemotas v okoli :D to vis clovek chce mit cim dojet domu :D

Zkouknul bych bazar tady na foru , nebo treba bazos , mohlo by tam neco byt a za velmi dostupnou cenu ;)

Vloženo

Kup celou novou sadu. Na bazarech jsou a za dobrou cenu. Dá se i klíč vyrobit podle zámku jak psal PROCHY,ale za ůplně jinou cenu!

:kol-47: Komplet nova sada cca 3500kc + prehodit a nakodovat kluce k autu cca 2500kc.

Vyrobeny kluc podla povodneho zamku cca 1200kc. :kol-28:

Vloženo

:kol-47: Komplet nova sada cca 3500kc + prehodit a nakodovat kluce k autu cca 2500kc.

Vyrobeny kluc podla povodneho zamku cca 1200kc. :kol-28:

jen 1200?

a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru..

Vloženo

Proto vzdy kdyz jsem na slovensku tak se koukam jestli se nemotas v okoli :D to vis clovek chce mit cim dojet domu :D

Zkouknul bych bazar tady na foru , nebo treba bazos , mohlo by tam neco byt a za velmi dostupnou cenu ;)

:kol-29: Zo Slovenska do ostravy jazdia aj vlaky aj autobusy a mozes ist aj stopom. :kol-47::kol-31::kol-34:

Vloženo

Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€.

Vloženo

jen 1200?

a kde mi to udelaji?? myslel sem ze se musi kazdy klic kodovat......kvuli imobilizeru..

nakodovat se musi , ale to zvladne i par sikulu odtud z fora ;) podle toho odkud jsi ;)
Vloženo

Stači TP a občiansky v škoda salone si objednaš kluč podom sa lem prisposobuje immo a hotovo. Kupil som F2 bez klučov tak som si takto objednal a kluč vyfrezovany k vozidlu stal 70€.

pokud k tomu nepotrebuji auto, tak cajk,,,

Vloženo

:kol-26:

A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: :kol-24:

Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32: :kol-32: :kol-24:

Vloženo (editace)

:kol-26:

A co ked mal uz menene zamky?? :kol-24: :kol-24:

Tak ten kluc zo skoda salonu mu bude na H.vno. :kol-32: :kol-32: :kol-24:

udelam to jak mi radis ty.

je treba asi demontovat nejaky zamek nebo rovnou ten jak se startuje?kvuly tomu imo...

Editováno: , autor: Jan Halouzka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...