Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nepovídej, fakt? :kol-24:

Tak se podívej jak vypadá maska O2 bez znaku.

Vidíš ty 2 dírky? Tak ty tam jsou přesně na to, aby ti to tam sedělo tak, jak má....

No veru, dnes som pozeral zospodu kapoty a mam tam dve dierky, takze "sry, my bad". Uz to je davno, co som to lepil  :kol-17:  :blbec:

:kol-35:  hlavně, že jsme se shodli :kol-47:

Tak jsem zkoušel sundat logo z jednoho klíčku.. Ten plech s logem šel dolu hned, i když mám auto MR2008, kde už by na klíči neměl být šroubek, tak tam je, ale hlavně pod tím plechovým logem mi tam zůstal přilepenej ten plast a ten prostě nejde dolů ani náhodou... :kol-32: Takže tam nový logo těžko dám.

• 2 týdny později...

Jiři: podle mě to bude samolepka

--------------------------------------------

A ješte mám dotaz, jaké přední logo je lepší na O II před FC MR2009 Jestli z Rapidu nebo jaké prosím, Děkuji ;)

Upraveno od David46

Děkuji ;)

• 2 týdny později...

nevie niekto tieto znaky alebo polotovary na klúče construct viz foto? 

post-51372-0-32343900-1400514078_thumb.j

• 2 týdny později...

Zdravim,

nevíte někdo jak nejsnadněji sundat zadní nápis VRS? Vím, že je to jen nalepený, ale půjde to sundat snadno? Nepoškodím u toho lak?

Díky

Nahřát fénem, silonovým vlascem odříznout a zbytek odrolit.

OK děkuji ;-)

• 1 měsíc později...

Včera jsem měnil přední znak za původní zelený Škoda, měl jsem ho už takový sešlý a nebylo třeba ani nahřejvat. Šlo to krásně podebrat šroubovákem a pak kolíčkem odlepovat. Fakt bacha na ten šroubovák, ať vám nesklouzne, jednou mi ujel a hned rejha v chromu. K té samolepící pásce co byla ze spodu originál jsem přidal ještě patex a doufám, že to fetky neodthnou, ikdyž ty se už snad zaměřují na nové černé znaky :kol-28:

post-84535-0-43701500-1405280625_thumb.j

• 1 měsíc později...

Muze mi prosim nekdo napsat, na ktery modely presne pasuje znak:

5JA853621 a 5J0853621A

Diky!

• 1 měsíc později...

Nenasel uz nekdo kde se da koupit znak do airbagu predface?? klidne i ten stary zeleny. mel jsem ho poksrabany tak jsem ho sundal a ouha nemuzu nikde najit kde bych koupil nahradni.. mam tu činskou nalepku ale ta tam vypada otresne protoze je to vypoukle :(

Tak který přesný znak mám koupit na Škodu Octavia II combi facelift :kol-47: ??

Díky za radu...

muze mi nekdo poradit co na Superb I (3U) predek zadek?

je to spravne predni z Fabia II facelift 5J0 853 621 AUL (predek) a zadni ze Citigo 1ST853630AAUL (zadek)?

Diky

• 2 měsíce později...

Kde se dá koupit ten silonový vlasec??? připravuju se na sundání starých znaků... na mojí masce co jsem měl rozbitou po nehodě jsem zkoušel ten šroubovák a kolíček a výsledek byl takový, že jsem praskl chrom... drželo to prostě jako prase, nakonec jsem ten znak až vylámal po kusech, takže teď na novej masce to nechci podělat, takže žádné páčení a ani na kufru ne... tudíž tedy ten vlasec, olepit páskou kolem znaků chrom a na kufru dveře a podříznout???

Hlavně to napřed nahřívej fénem! Jde to pak výrazně lépe. Vlasec jsem použil rybářský (od bývalého kolegy), jeho parametry už nevím.

Přesně tak. :kol-47:  Jestli máš někoho kdo rybaří, ať ti dá navazovací šnůru nebo vlasec. Pak jak říká Pawouk nahřát nebo počkat na léto a podříznout. :kol-28:

čekat se nebude, zabavím doma fén, ještě že jsem koupil k Vánocům kvalitnější a hřeje jako fík  :kol-47: ještě najít rybáře...

Tak to je slovo do pranice........ zabavit fén manželce, a jít do rybářských potřeb pro 1m navazovacího vlasce či vlasce. :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:  A nebo se jít projít k rybníku jestli ta, nějaký zoufalec netahá čudli. :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.