Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pri prudkem pohybu plynovym pedalem se mi zepredu ozve jakoby kovove klepnuti.Nejvic je to slyset asi kdyz jedu na 3-ku a zacnu jakoby skubat s plynem.Dam plnej a hned pustim, tak to zepredu klepne.Je to na fabii RS TDI. Nesetkal jste se s tim nahodou nekdo?Dekuji

Vloženo

tak vzpru poznáš lehko.. a vule v kloubech taky.. stači chytnout polososu a točit tam zpatky.. mělo by to být bez vůle... ja mam tež vuli na vnitřnim a klepe to trochu ale kdo vi jestli to nejsou tež vule v převodovce

Vloženo

min. po dvou kilech kilometrů, co má 99% fábií tdi v současné době, jsou vůle jak v kloubu, tak i převodovce. ostatně neviděl jsem už dlouho neopravenou jetou převodovku z tdi, která by neměla vůli.

to klepání dělá hlavně vnitřní kloub. problém je ten, že origo ze škodovky stojí stejně jako celá poloosa s obouma kloubama a samotný kloub od gkn, spidan nebo löbro (v podstatě jeden výrobek pod třema značkama, který dodávají do prvovýroby) koupit asi nejde, resp. zatím mi to 20 obchodů nebylo schopno dodat.

Vloženo

No tak nakonec uz tady nekolikrat zminovany problem .A to volna matka ktera se sroubuje z vnejsi strany kola smerem k poloose do naboje. Mezi kolem a poloosou byla vule.Tak se dotahla a zatim OK.

• o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...