Přejít na obsah

Tak se mi opět pokoušeli ukrást mého miláčka 1.9TDI PD


Radomír

Doporučené příspěvky

Přátelé okřídleného šípu,

to jsou hodně nemilé chvíle. Mám zařízení ve vozidle, které mne upozorní na neoprávněný vstup. Okamžitě jsem běžel k vozidlu cca nějakých 5. minut než jsem se oblékl, ale pachtel tam již nebyl. Na volantu mám speciální páku, která zabrání odcizení vozidla či airbagu. Pokoušel se vypáčit zámek té speciální páky, kterou jsem si mimo jiné vyrobil sám, ale nepodařilo se. Ale i tak jsem provedl vylepšení onoho zabezpečení. O dalších vychytávkách se nebudu rozepisovat, jistě chápete proč. Škoda na vozidle: velmi chválím onoho jedince, jelikož velmi šikovně vypáčil záslepku zámku a plech dveří vůbec nepoškodil, navíc tu záslepku nechal na sedadle spolujezdce. Dokonce se mi podařilo tuto záslepku uchytit v zámku dveří bez roznontování dveří a nutnosti výměny takového toho kroužku, který tam tu záslepku či zámek drží. Miláčka nemám pojištěného proti krádeži, proto dělám proti odcizení vozidla maximum! V mém případě se to již dvakrát vyplatilo. No, takové máme problémy v Ostravě. Chraňte si svůj majetek. Bude to horší. Kéž bych neměl pravdu. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příteli okřídleního šípu,

pro: Petrkiller - osobně si nemyslím, že to byl někdo z amnestovaných. Záslepka vypáčena stejným způsobem, ale to tak asi ti zločinci, kteří chtějí ukrást vozidlo dělají. Přeci nezdemolulí dveře, o to by dostali méně zaplaceno. Ještě vymyslet něco na pedály, tak jak má brácha na strém passatu. Tam jsou ty pedály v jedný lajně. Má to bytejný a zámek z toho není možno sundat, jelikož je v zadu toho zařízení. Ale ještě vymyslím něco na pedál plynu, aby nešel ztlačit. Přeji Ti pevné zdraví a najít automobil vždy na tom stejném místě, kde si jej odložil. Ahoj. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No elektronicky to mám samozrejme už dávno aspoň základne zabezpečené,mam sice aj zamykanie radicky od vyroby - vyhodené peniaze :kol-28: ,ale asi sa také kovové záslepky ani nedajú kúpiť.Inak aj zámky sa dajú modifikovať aby sa to nedalo zvonku otvoriť - teda asoň nie tak ako si to predstavuje nečakaná návšteva :lol::'>.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...