Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte

dělal jsem test akčních členů palubky a zjistil jsem, že mám dva druhy gongu. Když mi dochází benzín tak to protivně pískne. V služební Octavě je místo písknutí ten gong. Chtěl bych to písknutí změnit na ten hezký gong. Mám Fabču 2001 Confort. Ve VIS jsem nic takového nenašel. Poraďte prosím...

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Heh, tak to je mazec, nedovedu si predstavit jak mi na krizovatce furt gongujou blinkry:-D

A co jina oblast, nedalo by se nekde zjistit jaky jsou odlisnosti v zavislosti na nastavene oblasti

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Vydávajú to budíky, nastaviť nič iné nejde, jedine že by sa niekto pohral s odporom a tranzistorom budiacim ten repráčik

Otázka pre skúsených: čo vydava zvuk blinkrov pri ich zapnutí a dá sa to nastaviť? Nastavením myslím zvýšiť alebo znížiť hlasitosť. :help:
Vloženo

Profor diki za odp.chcel som trochu pridať tomu zvuku ,zdá sa mi ,že akosi slabne možno prejav odchodu repra do večnych lovíšť.No je tu ešte jedna možnosť -nastup hluchoty? ;)

Vloženo

No u mňa to bude tou hluchotou...:)

Profor diki za odp.chcel som trochu pridať tomu zvuku ,zdá sa mi ,že akosi slabne možno prejav odchodu repra do večnych lovíšť.No je tu ešte jedna možnosť -nastup hluchoty? ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...