Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je tam imbus. Povolis ho, nastavis jak potrebujes a zase ho zatahnes. Ja to nastavoval tak, ze jsem pod doraz zkousel zavrit kus papiru. Dokud sel vytahnout, je doraz malo vysunuty. Kdyz uz musis s dverma hodne bouchat, je vysunuty moc... :kol-28: (Stejne jsem kontroloval i dorazy ostatnich dveri.)

Vloženo (editace)

Otevri dvere a podivej se, ne? :D Na kazdych dverich je jeden doraz... :kol-32: Ale jsou to trochu jine dorazy. Nemaji imbus, ale proste se s nima toci. Maji zavit a zasroubuji/vysroubuji se do/z dveri.

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo

Papir nesmi jit vyndat, to rozhodne. No a pokud je vysroubujes moc, tak budes muset dost trisknout dverma, takze to taky poznas. S tim nedolehani tesneni nevim. Podle me budou dvere vzdy ve spravne pozici, to totiz zajistuje zamek. Ale neco na tom byt muze. :kol-32:

Vloženo

Mám OII combi face, písty na zadních dveřích cca 3 měsíce staré, k tomu jsem koupil modré pružiny a automatické otevírání mi fungovalo i na horách při -12 °C... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...