Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ne jinak bych do toho nešel.

Tak dnes jsem byl v autorizovaném servisu a moje verze BCM jednotky tempomat podporuje, tak někdy po novém roce ho asi nechám namontovat. I z prací a DPH mě to vyjde na cca. 7 400 kč.

Vloženo

lusto, odkaz sin můžeš dát do podpisu, jak to mám já či jiní a nemusíš pak někomu vysvětlovat jak se dostane na tvé vlákno. každému pak stačí když na odkaz u podpisu klikne.

Vloženo

Tak tempomat je namontovaný cena byla nakonec 7 800 kč.  Jen je škoda, že neukazuje nastavenou rychlost na maxidotu jako třeba Octavia.

Nevíte někdo jestli by to šlo dokodovat ?

Prosím nevíte někdo zda se to dá nějak upravit?

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Máte někdo tedy zkušenosti s dodatečnou montáží tempomatu? Do mé verze jde, tak o tom přemýšlím, v přechozím coze jsem jej rád využíval. Tak jaké jsou prosím zkušenosti, problémy, spotřeba atp...

Vloženo

když jsem se na to ptal tam kde jsem auto kupoval tak s vím problém nebyl ale logicky mě upozornili že dají záruku pouze na svou práci (instalaci) nikoliv na páčky popřípadě na další věc které by byli k tomu potřeba a ty je dodal ...

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Sice je to trochu OT, ale když bych měl teoreticky BCM s číslem 087, tak by to znamenalo, že by mi šly dokódovat cornery bez nějaké další instalace?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zeptám se raději ještě, zda jsem to správně pochopil. Pakliže má řídící jednotka má koncové číslo 86, tempomat není kompatabilní a tedy na této řídící jednotce nebude fungovat?

Nebo to chce pouze více práce a hraní, aby se dokódoval? :)

Děkuji.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...