Únor 13, 201510 r Ne jinak bych do toho nešel. Tak dnes jsem byl v autorizovaném servisu a moje verze BCM jednotky tempomat podporuje, tak někdy po novém roce ho asi nechám namontovat. I z prací a DPH mě to vyjde na cca. 7 400 kč.
Únor 13, 201510 r lusto, odkaz sin můžeš dát do podpisu, jak to mám já či jiní a nemusíš pak někomu vysvětlovat jak se dostane na tvé vlákno. každému pak stačí když na odkaz u podpisu klikne.
Únor 14, 201510 r Ahoj, mám RJ 6R0937087R ale jestli jsem dobře četl tak umí tempomat i corner? nevadí že po R mám 0 a ne 7? Díky
Únor 17, 201510 r Tak tempomat je namontovaný cena byla nakonec 7 800 kč. Jen je škoda, že neukazuje nastavenou rychlost na maxidotu jako třeba Octavia. Nevíte někdo jestli by to šlo dokodovat ? Prosím nevíte někdo zda se to dá nějak upravit?
Duben 24, 201510 r Máte někdo tedy zkušenosti s dodatečnou montáží tempomatu? Do mé verze jde, tak o tom přemýšlím, v přechozím coze jsem jej rád využíval. Tak jaké jsou prosím zkušenosti, problémy, spotřeba atp...
Duben 25, 201510 r Problémy žádné, používám jej hodně, ale já osobně bych si za to nepřiplatil tu oficiální cenu, kdybych ho nesehnal podstatně levněji na internetu.
Duben 26, 201510 r A kdo Ti ho tam namontoval? Máš ještě odkaz na ten shop, kde jsi ho kupoval prosím?
Duben 26, 201510 r Kupoval jsem ho tady na fóru. Montováno v autorizovaném servise kvůli záruce, ale ptal jsem se na cenu práce v několika různých. Byl tam rozdíl i skoro patnáct stovek mezi jednotlivými servisy.
Duben 26, 201510 r Zkus tady http://www.cardiagnostik.cz/ pokud nemas potrebu montaze v AS. Jinak je to clovek zde pusobici pod prezdivkou Rolbař. Mne samotnemu dodelaval tempomat + cornery + zapojeni kamery na spinany pred 14 dny. Spokojenost po vsech strankach. Je to PAN autoelektrikar.
Duben 26, 201510 r Dá se tedy říct, že když si seženu originál tempomat sám, tak mi ho pak v autorizovaném servise v klidu přidělají?
Duben 26, 201510 r když jsem se na to ptal tam kde jsem auto kupoval tak s vím problém nebyl ale logicky mě upozornili že dají záruku pouze na svou práci (instalaci) nikoliv na páčky popřípadě na další věc které by byli k tomu potřeba a ty je dodal ...
Duben 26, 201510 r Autor Neměl by s tím být problém. Jinak cena montáže v AS by měla být kolem 2500Kč, víc rozhodně ne.
Duben 26, 201510 r u mne samotná práce s veškerým kódováním výjde na 1500,-, samo možno i dokódovat jiné funkce, které auto podporuje
Duben 26, 201510 r Autor Což si vyřešte přes SZ nebo v příslušném tématu.... :-D Upraveno Duben 26, 201510 r od miklisek
Duben 26, 201510 r Já jsem dostal nabídky od nějakých 2800 po 1600. Záruka samozřejmě zvlášť na montáž a zvlášť na tempomat. Ale v rámci záruky je to košer.
Červen 7, 201510 r Kde zjistím to číslo BCM, jestli Rapid podporuje dodatečnou montáž tempomatu. Děkuji.
Červen 7, 201510 r Diagnostika, foťák se světlem nebo zrcátko nad pedály směrem do palubky. Projdi si tohle vlákno. Upraveno Červen 7, 201510 r od slapnahrabe
Červen 17, 201510 r Sice je to trochu OT, ale když bych měl teoreticky BCM s číslem 087, tak by to znamenalo, že by mi šly dokódovat cornery bez nějaké další instalace?
Červen 17, 201510 r Ne, chybí kabeláž, pokud se ovšem něco nezměnilo od dob MR13,14. Tedy jednotka by ti to umožňovala, ale musel bys dodat propojení s každou mlhovkou.
Červenec 7, 201510 r Zeptám se raději ještě, zda jsem to správně pochopil. Pakliže má řídící jednotka má koncové číslo 86, tempomat není kompatabilní a tedy na této řídící jednotce nebude fungovat? Nebo to chce pouze více práce a hraní, aby se dokódoval? Děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.