Přejít na obsah

Chromové madla dveří


1968

Doporučené příspěvky

No rozdíl v tom je dost veliký. Na OII FL není ovládání zamčení dveří na tom platu,ale na středovém tunelu.Madla asi budou stejná. A ještě jeden rozdíl v tom je ,že já mám el.ovládání akorát na předních oknech. Takže v tom panelu by mělo být akorát ovládání předních oken. A to jestli jestli je to kýč můžeme vést debatu. Nemusel bych mít zrovna chrom,ale třeba vzhled leštěného hliníku by byl hezký. Ten hrozný černý obyčejný plast taky není žádná hitovka.post-35102-0-90451800-1359836141.txt

Editováno: , autor: 1968
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No rozdíl v tom je dost veliký. Na OII FL není ovládání zamčení dveří na tom platu,ale na středovém tunelu.

Pane, velikej rozdíl v tom vůbec není. I před FL má ovladač zamčení dveří na středovém panelu. Rozdíl je jen ve výbavě, ty máš nižší výbavu než pro kterou jsou madla s tvého obrázku, jsou pro všechna okna v elektrice, na OB je to i napsáno, s bezpečnostním spínačem (o kterým si myslíš že zamyká dveře) který stiskem vyřadí ovládání zadních oken, např. aby si s tím děti nehráli. Takže ty hledej jen s ovládáním předních oken bez zbytečnýho tápání FL a před FL. Osobně bych položil dotaz přímo na obautodily nebo se podíval na aukro, je tam spousta těchto prodejců (i OB) ;)

A to jestli jestli je to kýč můžeme vést debatu. Nemusel bych mít zrovna chrom,ale třeba vzhled leštěného hliníku by byl hezký. Ten hrozný černý obyčejný plast taky není žádná hitovka.

Co člověk, to názor. Chrom už ale mezi lidma není moc populární. Osobně bych si ho tam nedal ani kdyby mi za to platili, vypadá to jak u komediantů (levný pozlátko), vždycky se mi vybaví jeden asijskej prodejce co chtěl ukázat že na to má a dal si všechny zuby zlatý, že vypadal jak k**** už mu nevadí :) Ten chrom a ani leštěnej hliník se podle mě ani nehodí do barvy interiéru, když např. uprostřed čučí ze stříbrnýho rámečku cca černý rádio, knoflíky brrrrrrr, pokud bych to chtěl upravit tak sundat a nechat potáhnout fólií co mi pasuje k interiéru, ale jak říkám, každej podle sebe, švagr má i chromový iniciály svého jména zvenku na dveřích :lol::'> btw koukal sem na OB a u popisu je i oboustranka, jestli se to lepí na origo, tak je to echt tuzing.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za přednášku,ale to je přece každého věc co si dá do auta. Nikomu to necpu aby si to tam dal. Pouze jsem se zeptal. Na OB jsem se díval i jinde. Já,ale mám v tom platu jenom ovládání předních oken a ten knoflík JE na zamčení všech dveří. To co je označeno na obrázku tam prostě nemám. Mám tam pouze dva čudly na ovládání oken.

post-35102-0-28028000-1359955292.txt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1968>> Žádná přednáška ale veřejné názory na veřejném fóru, ani tobě nikdo nic necpe, klidně si tam dej růžový, tvoje věc. Ten knoflík je na to co popisiju výš k tvému prvnímu obrázku, zamykání dveří je na středovém panelu, tvůj druhý obrázek je mimo, a že ty máš ovládání jen na přední okna už dávno víme takže zbytečné papouškování, dle výbavy a ne podle před FL nebo FL. Na to sem reagoval tak to nepřetáčej jinam a čti.

Btw jestli máš potřebu se hádat o to k čemu slouží ten knoflík :) stačí když si vezmeš do ruky manuál ;) nebo auto s vyšší výbavou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo se nechce hádat. asi jsem se špatně vyjádřil. A o funkci toho spínače tady přeci vůbec nejde.

Prostě jsem se jenom chtěl zeptat jestli někdo viděl to madlo pouze s dvěma otvory na ovládání předních oken. Všude kde jsem hledal mají buďto ty z prvního obrázku nebo z toho druhého. Pouze s dvěma dírama jak je na obrázku jsem to prostě nikde nenašel.

post-35102-0-14803400-1359962128_thumb.j

Editováno: , autor: 1968
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych položil dotaz přímo na obautodily nebo se podíval na aukro, je tam spousta těchto prodejců (i OB) ;)

K tomu jsem odpovídal viz citace, jinak ten druhej obrázek je z O I

Když neseženeš existuje alternativa.

pokud bych to chtěl upravit tak sundat a nechat potáhnout fólií co mi pasuje k interiéru,
Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Měl jsem je za 500,- a v té době jsem musel řešit něco jiného .

Jinak ten leštěný hliník je špatně natřená stříbřenka štětcem a zalitá bezbarvým lakem.

Zkusím to nafotit ať se taky pobavíte.

Na srazu v Doksech je tam někdo měl nastříkaný v barvě vozu (tmavě modrá metalíza)

a to včetně lišt na tapecu a palubní desce a vypadalo ta dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...