Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

TPI k aktualizaci na poslední software u Columbusu - verze MIB2 u aut vyrobených od 05/2015 do 05/2017:

2047101_4.pdf

Hodně lidí mi tvrdilo, že jim to nechce servis nahrát, protože se na něj nevztahuje...

Pozor po této aktualizaci bude opět nefunkční VIM!!!

K autorovi mám jednu poznámku - lépe provést: Konfigurace softwaru řídící jednotky!! Můžu jen spekulovat, že postup pomocí řízení funkce: výměna jednotky má možná důvod, že jednotky by se měli opravdu fyzicky měnit a tak se to vlastně papírově provede. V historii bude jasně dokazatelné, že je jednotka vyměněna. TPI se jen pak změní a je vyřešeno. To je však jen má spekulace.

Tj. problém neleží jen v softwaru, ale i v nových datových souborech.

5F.thumb.jpg.ef10bfa6c6531bac3bbe53c6d9365ba3.jpg

Editováno: , autor: ferda25
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Pouze dotaz, zda lidem po prehrani SW zacal znovu columbus fungovat (a ne ze si ho mame vycistit, jak zde nekteri jedinci pisou), nebo ten kram mam chtit vymenit celej. Prichazi jaro, a mrazy nenasimuluju.

diky.

Vloženo

Tak na základě reklamované vady nefunkčního menu kamery po opakovaném zařazení zpátečky  + nezobrazování OPS, mi byla vyměněna celá jednotka MIB, jsem zvědav, jaký má v sobě software....pokračování ve čtvrtek večer.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Hosi, mam columbus a mam simkartu od kaktusu samostatnou jenom na internet v aute ...

Internet vsechno v pohode i 4G v Ceske republice ... ale aktualne jsem na Slovensku a internet nefachci... Mam v infotainmentu zaple i data roamimg a nejede ... jak v mem mobilu pres wifi tak i samostatnym infotainmentu ...

Nevite nahodou kde je problem? Kdyz tak diky za rady a tipy ...

Vloženo

Tak update Columbuse by prej dle servisniho technika “mel byt proveden”. Pak prupovidka o tom, ze sefupdateovac je na dovolene a ma sebou flesku. Pak mlzeni ze ODIS (?) update nabizi. 

Zda teda zacne ta vec za 50tisic v zime fungovat prisla odpoved ze kdyz tak prijedu znovu. 

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj všichni, předem se omlouvám jestli to tu někde je ale nenašel jsem to.  Mám O3 Columbus plus Canton a mám pár dotazů na které jsem zatím nenašel odpovědi. 

1: Pří přehrávání hudby z BT mi nejde zobrazit seznam skladeb v telefonu a nevií proč ?

2: Při přehrávání  písniček mi prskají výškače ve vyšší hlasitosti

3: Nemám v menu mirror link, jde to dodělat přes diagnostiku nebo tak ?

4: Lze dokodovat zobrazení klimatroniku na obrazovce ?

5: Doporučil by mi někdo couvací kameru ideálně do kliky 5 dveří ? (mám automat pohod dveří)

Vloženo

Prvni vec asi co mas za modelovy rok O3. 

pokud mas prvni generaci columbuse tak tam bod 1 nefunguje. Ve druhe generaci ano. 

Bod dva - zkus upravit nastaveni. Pripadne reklamace. 

Pokud tam nemas mirrorlink tak asi mas prvni generaci a tam to nejde. Slo to az od MR2016. A pokud mas novejsi tak by to mohlo jit aktivovat. 

Vloženo

Jen takový info, už jsem objednán do servisu - v Columbusu mi nefunguje datově USB port na pal. desce (mobil se nabíjí, nepřipojí se), jeiné mobily, kabely a USB flešky taky ne.

Vloženo

Tak v manuálu je rozlišení 720 a at to předělám ten film do čeho chci mp4 avi mkw cokoli tak to prostě napiše žádné multimediální soubory :/

PLS HELP ! Přitom na jiném USB mám nahranou futuramu co sem stahl z netu a ta funguje bez problému. 

Vloženo (editace)

Návod strana 34:

https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3V/03-2015/Navigation/Columbus/B8_Superb_Columbus_InfotainmentSystem_Navigation.pdf?_ga=2.186484843.392499859.1528627166-510daaae-c9f0-4eb7-b7d2-d724e39c4ae7

Video.thumb.jpg.0fc3b888f8e84e1b14c0c85982d973d6.jpg

Pokud to soubor nevidí, tak špatný typ formátu sd karty nebo dlouhý název souboru nebo příliš velký datový tok.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Jaky je aktualni fw pro MR 2015, vyroba cca 10/2014? Chtel bych zkusit udelat upgrade, protoze se mi stane, vzdy rano, ze se nejde ovladat nic dotykem, az po nekolika vyp/zap.

Druhy dotaz, jak je mozne, ze u skoda connect mi to pise: Pro Vámi zadané VIN nejsou k dispozici žádné ŠKODA Connect služby.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...