Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Teď řeším jednu 50kw Fabii co jde občas na tři nebo dva válce.

Nejdřív se myslelo že to bude leišta pak vstřiky ale te´d to vypadá na špatné kontakty v horní svorkovnici řj motoru.

• Autor

jj vliv to má

• 3 roky později...

Z času na čas sa mi stane, že auto ide na tri valce za studena, ale už pri jazde... Po 20 s sa zapojí aj ten štvrtý... a všetko ide ako ma. :)

Vypisuje mi to tieto chyby:

16514 - rada valcu 1 - sonda 1: chyba v el. obvodu

P0130 - 35-10 - - - Sporadická

16686 - valec 2 zjisteno vynechavani zazehu

P0302 - 35-10 - - - Sporadická

Nestretnul sa už niekto s tým?

To nevím... možná ta lambda. Za tepla zmazat chyby, projet, zda naskočí a zda současně...

Vadná svíčka (zkusit prohodit z jineho valce), vstřik, zapalovací lišta, těsnění saciho potrubí.......

Z času na čas sa mi stane, že auto ide na tri valce za studena, ale už pri jazde... Po 20 s sa zapojí aj ten štvrtý... a všetko ide ako ma. :)

Vypisuje mi to tieto chyby:

16514 - rada valcu 1 - sonda 1: chyba v el. obvodu

P0130 - 35-10 - - - Sporadická

16686 - valec 2 zjisteno vynechavani zazehu

P0302 - 35-10 - - - Sporadická

Nestretnul sa už niekto s tým?

Jj stretnul,mám 1.4 Mpi rv.2000 motor AME. Toto se mi stává jen při venkovnívh teplotách k nule nebo pod bodem mrazu.Nastartuju v poho ale jen na tři to trvá cca 2 vteřiny a jde na čtyři.Potom v jízdě už nevynechá.Když potom někam dojedu a chcípnu to a potom za delší dobu nastartuju tak v poho ale nesmí úplně vychladnout.Svíčky jsem už měnil i přehazoval ale nic platné,zkusím někde půjčit tu zapalovací lištu a uvidím.

• 11 měsíců později...

potrebujem poradit nepali alebo vynechava mi prvy valec hlavne pri volnobehu

skusal si vymenit sviecku???pozeral si sa na to cez vag?Nejake chyby okrem toho?

sviecky su nove a na vag bez chyb

sviecka po vytiahnuti je mokra

.

Upraveno od VAG BoBo

.

Upraveno od VAG BoBo

Na tuti 1.2 HTP :kol-47:

je to skoda fabia 1.4MPI 50kw LPG

Upraveno od seseld

Nová svíčka nic neznamená (právě naopak) - zkus je prohodit

Vyměň zapalovací lištu...

svicky som prehodil aj zapalovaciu listu aj vstrekovace medzi sebou a furt to iste

bol som uz u dvoch mechanikov a nevedeli na to prist

Změř tlaky ve válcích a případně nastavit ventily i přesto že to má hydraulický nadzvedáky,dělá se zákl. nastavení,to LPG docela zatlouká sedla,pak jde o to jak tam zapojený elektro co se týká plynu,vždycky ho..da rozstříhaj kabely ke vstřikům,jestli se to někde nekostří a nezůstává otevřenej vstřik.

tlaky su ok 14 a tu kabelaz pozriem

mám skoro obdobný problém auto hlavne pri štarte niekedy ide iba na tri valce.jeden stale vynecháva .Ani v servise nevedeli vymenili všetko a nič,kedže tato chyba je nepravidelná nebavilo ma tam chodiť a stále platit za nič.Rozprával som sa z jedným a ten mi povedal či to nerobí softver ridiac.jednotky alebo alarm.

To že si s tím neporadí to je jejich reklama,ale v alarmu to není,ten to blokne komplet,buď pojede nebo vůbec nenatočíš

a ve flashi bych to taky nehledal,zkontrolovat to mechanicky,vstřiky,ventily,hydroštely,tlaky atd. aby to bylo vše ok,pak existuje multimetr a osciloskop a hledá se...

• 3 týdny později...

no dal som nove vstrekovace a stale ten motor ide ako traktor uz som zufaly ani v autorizovanom servise si nevedeli rady

Flash je pevně daný soft pro řízení motoru a pokud auťák jezdil do teď tak nevidím sebemenší důvod se v tom hrabat!!!!

Výměnou vstřiků jsi vyloučil pouze jednu možnost z jmenovaných,výměna neznamená oprava!!!

Hledej dál a doporučuju ne výměným způsobem :kol-33:

• 5 měsíců později...

Zdravim

Chcem sa opytať že čo može sposobovať to že mi auto za zimna ide na 3 valce, nenormalne trasie s celym autom na volno behu a ked ho zohrejem na prevackovu teplotu tak mi ide normalne na 4 valce a tiež sa trasie trochu na volnobehu. Neviete mi niekto poradiť?

Dakujem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.