Duben 23, 20178 r Je to normální... když mi auto regeneruje na místě a já protůruju, tak v tu chvíli taky světle zakouří...
Duben 24, 20178 r Normálne. Mne to dokonca robilo aj pri jazde okolo 90-100km. Len co som zoslapol plyn, z vyfuku vychadzal dym... Pri kludnej jazde nic nezbadas. Upraveno Duben 24, 20178 r od r_e_n_e
Srpen 24, 20178 r Tak pro info pridam stav DPF po 480 000km. Regwnwrace je sice castejsi,nez driv,ale i tak je to stale super. DPF me nicim neomezuje,jen nase re,kdyz za den najedu 600km,prijizdim k baraku a sepne se mi regenerace a ja se musim jet 20km projet jinak o nem ani nevim
Září 24, 20177 r Ahoj, chtěl bych se zeptat na automatickou regeneraci DPF. - Jak poznám,že probíhá? - Jak si ji můžu ,,odsledovat,,? Zatím u mě nepozoruju žáden problém,jen jsem si všiml,že když zasunu klíč,tak v první pozici(když svítí kupa kontrolek)svítí i žlutá kontrolka DPF,po nastartování zhasne. Počítač nehlásí nic. Jen mám pocit,že se tam dříve neobjevovala ta kontrolka vůbec - je to možné?
Září 24, 20177 r Všechny kontrolky se rozsvítí po zapnutí klíče a postupně zhasinaji. Některé zhasnou až po nastartování. Upraveno Září 24, 20177 r od Clerfayt
Září 24, 20177 r Regeneraci poznáte: Zvýšené otáčky na volnobeh Jiný zvuk motoru Vysoká teplota spalin až 660 stupňů Bez diagnostiky pozná jen velice citlivý a zkušený řidič Nejjednodušší způsob je použít apku pro mobil VAG DPF.
Září 24, 20177 r Díky, zvýšené otáčky na volnoběh - kolik to tak býva konkrétně? Stáhl jsem tu apku zatím jen free verzi,k propojení potřebuju něco přikoupit? Nebo by to mělo frčet přes standartní BT ? Přes BT se to spojilo,ale apka žádné údaje neukazuje.... Pokud by mi někdo trochu blíže popsal jak by to mělo fungovat byl bych moc vděčný. PS: jak zjistím kód motoru bez velkého TP ,zda můj motor ta aplikace vůbec podporuje,no přepokládám,že by měla,když je Vámi používaná .... někde dělám chybu. Ď. Upraveno Září 24, 20177 r od Erik666
Září 24, 20177 r K aplikaci VAG DPF jěště potřebuješ adaptér ELM327 (stojí pár stovek). telefon se spojí s tímto adaptérem před blue toth. A adaptér dáš do diagnostické zásuvky ve voze. Jinak na apku je zde samostatné vlákno.....
Září 24, 20177 r Volnoběh je zvýšený cca na 1000 ot. Dej bacha, abys ho neměl zvýšený kvůli jiné záležitosti. Třeba po startu kvůli nízké teplotě, nebo kvůli vysokému zatížení alternátoru. A pak se zaměřit na ten zvuk motoru.
Září 24, 20177 r Díky adaptér zítra koupím. Mám Superb II 2.0. TDi 103Kw (vyr. prosinec 2013) štítek sem našel,ale kurna zrovna v tom místě je sedřený vyfotil jsem to,ale nedaří se mi to z toho vyčíst :/ Ještě je někde nějaké místo, kde by se to dalo vyčíst? Upraveno Září 24, 20177 r od Erik666
Září 24, 20177 r Super ten adaptér ELM327,mám objednat nějaký konkrétní? google jich na mě vyplivl více druhů,tak abych nekoupil nějaký aušus. může být ? http://www.baterieeshop.eu/Autodiagnostika-ELM327-OBD-II-BLUETOOTH-d1461.htm
Září 24, 20177 r Osobně používám ten větší. S tímto kolega neměl dobré zkušenosti. Vyfotím a umístím sem. Ale bude to tak 2 až 3 hodiny trvat, páč musím teď pryč.
Září 24, 20177 r diky Takže tohle by měl být cajk ? http://profidiag.sk/produkt/univerzalna-obd2-bluetooth-diagnostika/
Září 24, 20177 r Jojo, to bude cajk (jestli Vám to pošlou funkční). Jo, s VAG DPF to jde spárovat dobře...
Září 24, 20177 r Nějaký tip na solidní eshop,kde bych to objednal s klidným svědomím,že nekupuju nějaký shit? Ten obchod co jsem objevil se mi moc nezdá :/
Září 24, 20177 r http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/138926-Nakup-vhodneho--bezdrotoveho-OBD-adaptera-pre-kodovanie-a-diagnostiku-Skoda/VW/Seat/Audi-na-smartfonoch
Září 24, 20177 r před 53 minutami, Erik666 napsal: Nějaký tip na solidní eshop Nemohu sloužit, kupoval jsem to dávno...
Říjen 4, 20177 r Ahoj. Mam najeto 145tis Siperb 2 combi 2011 a taky mam výfuk lehce černy. Vyzkousel jsem to cca u 10 Superbu a ani jeden nemel výfuk cisty. Je to známka odchazenícího filtru? díky
Říjen 4, 20177 r U tech 10superbu byl nejspis CBBB a nebo starsi 1.9tdi(u tech si nevzpomenu na kod motoru) tam jsou DPF cisty jak lilie. A u CFBG je mozne,ze je koncovka cerna.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.