Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Aha takže stačí vyměnit vyměnit stírací lištu za originální, nebo radši i rameno vyměnit? A s tou hřídelí by teda neměl být problém?

Ne neměl. Zkusil bych nejdřív vyměnit jen lištu a uvidíš.

a není to rameno přidřené? zkus ho promazat v tom kloubu - aby mělo větší přítlak

Díky za rady zkusím to teda promazat, popř. vyměnit za originální a dám vědět.

• 2 měsíce později...

MastermanCZ> tak jak to dopadlo? :-)

Taky mi nestira stred zadniho okna na F1hatch a zadna rada nepomaha.

Neříkej,žes dal original a nestírá.

Dneska jsem namontoval original sterac na zadek a musim potvrdit co uz bylo receno, funguje bezvadne.

• 6 let později...

Zdravím řeším takový problém se zadním stěračem. Měnil jsem motorek protože byl zrezlý a dlouhou dobu nefunkční hlavně popraskaný a teklo do auta přes něj :D nějaka dobrá duše před x lety sundala zadní stěrač a dala tam jenom nějakou krytku misto něho. Tak jsem koupil nový s plánem že tam bude sedět když to je na fabii i na krátkou verzi ale opak byl pravdou na konci stěrač hrozně odstává a nedrží po pár setření normálně sjede mimo sklo a i krytka na ostrik nejde docvaknout. Tak jsem koupil další s řadou v autokelly že to je na 100% on sice odstává trochu méně ale furt to není ono a furt nedrží tak jak by měl. Kolik druhů ramen se stěračem je aby mi stěrač nejezdil mimo sklo držel a neodstaval ?

Předem děkuji za radu 

Jedná se o fabii 1.4 mpi 50 kw rok uvedení do provozu 5/2000 krátká verze 

Nedávno jsem se motorkem taky zabýval, navštívil jsem vrakáč. Žádná krátká F1 kolem tebe nestojí k odměření? Od včerejška jsem na berlích tak neposloužím. 

Mě délka sedí jenom odstává to rameno od okna až budu u auta vyfotím. A je takový na volno že při stírání se posouvá dolů 

Rozdíl je mezi kombi a krátkou. Jinak by neměl být problém. Na krátkou verzi byly nějaký náhrady a nutno dokoupit koleno na vodu. Jinak nic. Takže těžko říct co jsi to vlastně koupil, resp. co ti to prodali...

BTW máš ho pořádně nasazený a dotažený? Jak motorek tak ramínko?

Motorek jsem kupoval https://www.mroauto.cz/cs/katalog/detail-zbozi/motor-steracu/skv-germany/19skv007/457789 a stěrač https://www.mroauto.cz/cs/katalog/detail-zbozi/rameno-sterace-cisteni-skel/oyodo/95b9031-oyo/12104758 akorát že bohužel u tohodle nejde ani krytka zacvaknutím přes tu trysku na ostrik pak jsem koupil v autokelly https://www.autokelly.cz/Product/40-16-882/8377801 ten sedí trochu lépe ale ani tak to není úplně ono. Zkusím ještě vyndat motorek úplně a dát ho zpět jestli něco někde nedrhlo a nedal jsem to špatne. Matička na utažení nebyla nějaká speciální ne ? 

IMG_20221219_143738.jpg

IMG_20221219_143735.jpg

• 5 týdnů později...
V 3. 12. 2005 na 18:36, Maverick napsal:

Ja mam na Fabii Combi zadni sterac z Octavie II Combi a je to v pohode. Vypada to dobre a stira bez problemu.

post-5-1133631546.jpg

Prosim, ake je objednacie cislo pre ...zadni sterac z Octavie II Combi... + nejake ine komponenty (kritka, samotny stierac....)

Velmi pekne dakujem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.