Přejít na obsah

FI RS - chcípe po startu


Doporučené příspěvky

Zdravím... Mam Fabii I RS rv. 2006 a při teplém startu krásně nastartuje, ale 2 vteřiny na to chcípne... Udrží se až po tomn, když se klíček podrží ve startovací poloze o chvíli déle cca 3sek, dokavad se neprekona ta hranice kdy to chce chcipnout.. Nemate nekdo sajna co by to mohlo bejt? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

ja mam jen 1.9tdi a delalo mi neco podobnyho, nejdriv mi obcas auto neslo nastartovat, zacalo se to stupnovat, az to delalo castejs a castejs nekolikrat za den mi auto nastartovalo tak napotreti, a pak sem jednou nastartoval , dopsal smsku, a po deseti sekundach mi motor proste na neutral sam zhasnul a to uz sem rikal kurwa co to je...na diagnostice hlasilo chybu vadny snimac G40 polohy vack.klik.hridele, takze sem koupil novy snimac za cca 900Kč, takova svina 30cm dlouhej kabilek s konektorem, vymenilo se to a uz diagnostika nic neukazuje a auto od ty doby slape...zlaty stary skodovky, ted je to samej snimac a si v prdeli bez pocitace... ,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...