Listopad 27, 201311 r Zdravím vespolek, při poslední návštěvě myčky mě napadl v souvislosti s naším oblíbeným modelem naprosto prozaický dotaz: Co RS limuzína se zadním křídlem a kartáčová auto-myčka? Typicky se jednou za čas stavím v Globusu a čistota je vyřešená (ruční mytí a leštění jelenicí už mám za sebou). Nemá s těmi kartáči problém zadní křídlo, nebo nemá naopak obsluha myčky problém s křídlem - že nechtějí auta s příčníky je tam dost důrazně napsáno. Díky majitelům jakýchkoliv aut s křídly za jejich zkušenosti.
Listopad 28, 201311 r příčníky jim kurví kartáče, proto je tam nechtějí. Křídlo na RS má aerodynamický tvar, oblý hrany a dobře určitě drží. Nevidím důvod, proč by nemohlo myčkou projet. Ovšem je to na ruční domytí, protože pod ním to bude stále šmucig.
Listopad 28, 201311 r Sice jsem v myčce ještě nebyl, ale souhlas s jirkaK ani v návodu na obsluhu není zákázáno jedit do myčky kvůli křídlu. Stačí poslat dotaz na infolinku škodovky.
Listopad 28, 201311 r myčky bych se nebál, měl jsem křídlo horní i dolní kdysi na Feldě, jó jedna myčka mě za něj trochu nadzvedla, ale bez poškození, na O II i O II FC jsem měl toto orig. také bez problému, jen pod ním zůstávalo mokro.... ale to i pod převisem prolisu SPZ.... kamarád s O II RS běžně jezdil do Globusu na myčku, jen zase mokro pod spojlerem.... nyní mám na O III to malé orig. lízátko a bez utření vody se to neobejde, ale takových míst je na autě mnohem víc.... po vyjetí z myčky vždy microutěrkou utřu zrcátka aby tam nezaschly kapky, které pak v noci vadí, sklo pod stěračema a lišty stěračů, prahy - rámy dveří (do O II toho nateklo trochu míň, něž do O III), nákladovou hranu kufru při otevřeném víku kufru, rám víka kufru - hlavně zespodu, aby to při jízdě nevytékalo ven ty zbytky vody... a pak převis SPZ a někdy i zadní nárazník, když se nedosuší... Upraveno Listopad 28, 201311 r od Hravec
Listopad 29, 201311 r Tak uz na zimakach....myslíte ze to byla dobra volba ty Hawky v kat 17" rafku? Myslím ze to nevypada spatne Hawk su siroke 7" - a nema RS v TP minimum 7,5"x17"? přátelé, byť jsem vlastnil již opravdu velkou řádku aut, tak do myčky s auty, která mám alespoň trochu rád, prostě vůbec nejezdím. jj, bol som jeden jediny raz v mycke na OMV - a bezpecne naposledy (auto ostalo samy "hologram"). Nastastie to bolo len s Favoritom - ale aj toho mi bolo potom luto... Upraveno Listopad 29, 201311 r od Cjoctavian
Prosinec 3, 201311 r nevíte náhodou někdo, zda má OIII RS někde v menu (možná i skryté) stopky? Buď jsem lama nebo tam fakt nejsou... ale viděl jsem již více videií, kde mají stopky v menu na maxi dotu...
Prosinec 3, 201311 r barevný Maxi DOT s funkcí "Lap Timer" je součástí paketu RS CHALLENGE Upraveno Prosinec 3, 201311 r od Hravec
Prosinec 3, 201311 r U OIII, jde aktivovat jak protočení ručiček při startu tak Lap Timer, tak vypnutí signalizace pásů a snad i zrychlený výhřev zadního okna
Prosinec 3, 201311 r to jsem se nedočetl viz.: http://www.drive2.ru/cars/skoda/octavia/octavia_mk3/chpok/journal/2298498/
Prosinec 3, 201311 r Zde srovnání RS TDi a RS TSi. http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/protahli-jsme-octavii-iii-rs-tdi-vedle-tsi-je-to-dynamicky-odvar/
Prosinec 3, 201311 r U OIII, jde aktivovat jak protočení ručiček při startu tak Lap Timer, tak vypnutí signalizace pásů a snad i zrychlený výhřev zadního okna A umí už to někdo tady z fóra nakodovat?
Prosinec 3, 201311 r ano umím, ten Rusák to tam dělá přes polskej vag com co mám... teoreticky by to měl umět i novy VCDS.
Prosinec 3, 201311 r otázkou je jestli umíš = už jsi to někomu dělal a udělal, nebo jestli umíš jen teoreticky....
Prosinec 3, 201311 r dělal na G7, takže by to mělo být stejné i na OCT3. i start stop se povedl vypnout, stopky jsem opravdu neřešil, ale jestli se to povedlo rusákovi, tak tam tenhle výběr bude na 100% taky. každá jednotka může být jiná.. např u RS kolem MR2011, třeba nešli aktivovat cornery aby reagovali na blinkry, musel se např přehřát SW té jednotky... člověk z okolí s nickem Ráfek se prý staví, tak můžu odzkoušet na dalším stroji. Upraveno Prosinec 3, 201311 r od kokta7
Prosinec 3, 201311 r mě spíš připadá než stopky super ta funkce u elektrických sedadel, že po vypnutí zapalování a otevření dveří poodjede sedadlo dozadu (měl jsem chvíli Alfu 166 a bylo to super, tam se sedadlo vytočilo o kousek i šikmo do boku).... píše se tam, že jde zapnout zrychlené vyhřívání předního i zadního skla (bod 10) a jinde se píše že i zpětných zrcátek (společné se zadním oknem) v bodu 11 se píše to, na co se ptal Bicista - tedy vypnutí zadního světla v kabině.... dále považuji za užitečné volné místo v nádrži.... hodně zajímavá funkce zapnutí varovných blinkrů (jinde se píše denního osvětlení a je to i na videu) při zatažené ruční brzdě.. při stání... Němci píšou vypnutí světlel pro denní svícení s aktivovanou parkovací brzdou... pak si vyber... a co je ocenitelné je paměť vyhřívání obou předních sedaček pro další nastartování... (ono to funguje standardně, ale jen na určitý čas - např. při tankování, ale jen u řidiče) a také milá věc, odstranění AV pásma na Columbusu, které je stejně k ničemu... - už se nedivím, že ti kluci šikovní byli první na oběžné dráze.... Upraveno Prosinec 3, 201311 r od Hravec
Prosinec 3, 201311 r píše se tam, že jde zapnout zrychlené vyhřívání předního i zadního skla (bod 10) лового je předního?
Prosinec 3, 201311 r je to pravopisně špatně - je to asi sleng, pravopisně správně je лобового стекла Upraveno Prosinec 3, 201311 r od Hravec
Prosinec 3, 201311 r ještě jsem našel u toho Rusa, že by mělo jít nastavit vlhkostní čidlo, tedy zabránění zamlžování...
Prosinec 3, 201311 r Třeba Vám to půjde v němčině: http://www.stemei.de/pages/coding/vw-golf-7.php Jo každý umí všechno..... http://www.youtube.com/watch?v=5gOTs4dBcCk (zajímavé od 1:40)
Prosinec 3, 201311 r dobré, tak Němci jsou asi ještě chytřejší než Rusové... super pro šetření xenonů je možnost aktivovat funkce Coming Home (CH) a Leaving Home (LH) pro mlhovky dále možnost stmívat světla (tzv. US funkcí parkovacího světla), kdy v závislosti na stupni zatmavení je nastaveno pohasnutí světla, ukazatel směru tedy bude víc vidět v denních a tlumených světlech (snad jsem to přeložil správně, tedy tak jak to má např Audi a LR) také je zajímavá možnost přizpůsobit chování asistenta rozjedu do kopce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.