Prosinec 4, 201311 r tak ty jednotky to podporují, takže blbosti to nejsou... CH a LH přes mlhovky, dokáže ušetřit výbojky apod...
Prosinec 4, 201311 r no Jiřík to určitě spíš myslel - ta blbost jakože prkotina, čili pochopitelnost, nikoli nesmysl, či nepotřebnost... ach ta čeština Upraveno Prosinec 4, 201311 r od Hravec
Prosinec 5, 201311 r v pondělí se snad vyrobilo, čekám že ho dneska přivezou, já jim tam hodím gumy a snad v pátek převezmu...ale kdo ví kde se třeba zdrželo jako u tebe
Prosinec 5, 201311 r v souvislosti s výše popisovanými změnami v infotainmentu vozidla mne dnes napadlo, že by O III klidně mohla mít hlídání mrtvého úhlu, jako to má VW... stačilo by změnit rychlost, při které dochází k aktivaci parkovacích čidel na maximum a pak by boční čidla (podmínkou je mít i boční parkovací čidla, tedy Parkovací asistent 2.0) signalizovala přesně jak to má VW auta v mrtvém úhlu i při jízdě, nikoliv však kontrolkou na zpětném vnějším zrcátku, ale na displeji rádia a současně akusticky z daného reproduktoru, napadlo mě to dnes, když jsem stál na křižovatce a v levém pruhu mě dojela Tatra a čidla začala vřískat, a když jsem se podíval, Tatra stále více jak metr vedle mě...
Prosinec 5, 201311 r Nevim teda jak u VW, ale u Audi na Side assist rozhodne bocni cidla nepotrebujes. Navic to signalizuje auta v mnohem vetsi vzdalenosti nez je dosah standardniho parkovaciho cidla.
Prosinec 5, 201311 r no v podstatě je to pravda, VW taky nemá boční čidla když má Side assist, ale je tam jiná logika, vycházel jsem tedy z logiky jaká je u O III, kde když nejsou boční čidla, standardně se neaktivují automaticky ale buď zařazením zpátečky nebo zapnutím u řadící páky... a s tím dosahem, jedna věc je dosah (tedy citlivost) a druhá na jakou to signalizuje (nastavení zobrazování)...
Prosinec 5, 201311 r http://auto.bazos.cz/inzerat/29633426/Skoda-Octavia-III-RS-5E-75xR19-ET51-5x112--22535R19.php jinak něco k tématu
Prosinec 8, 201311 r Aha tak to jsem nevěděl, že moje a Jirkova připomínka k nečitelnosti prvního testu je ŽVÁST - to už to tu začíná opravdu být IN.... co bude následovat? Naštěstí tu mám pro jistotu ještě jednu registraci...
Prosinec 8, 201311 r Hravče, těch příspěvků bylo daleko víc, připomínka ke čtení byla jedna z více OT (navíc mu to můžeš napsat přes PM, já za to nemůžu, že blbě vidíš/te). Už jsem vás v tomto vlákně jednou upozornil, co bude následovat, když nehodláte dodržovat pravidla. A dost OT!
Prosinec 8, 201311 r Po přečtení článku o žluté TDI OIII RS mě zaujalo v hodnocení jako mínus - cukání DSG při rozjezdu a systému start-stop. Což se mě nezdá, to by tento problém museli mít všechny OIII s TDI a DSG Máte na to nějaký názor? Myslím, ti co máte TDI. Pokud se nepletu tak RS s motorem TSI system start stop nemá vůbec... možná taky záleží jakým způsobem se človek rozjíždí... Upraveno Prosinec 8, 201311 r od Napalm
Prosinec 8, 201311 r Napalm:Se 135 KW diesel jsem nejel,ale 110 KW DSG při rozjezdu nic necukalo.Bylo to plynulé. Upraveno Prosinec 8, 201311 r od Dix1
Prosinec 8, 201311 r jasně, start - stop je povinný zlo všude. A to cukání nejspíš způsobuje zapnutý systém autohold, kterej se do toho neustále snaží kecat. Když se tlačítkem vypne, nic necuká.
Prosinec 8, 201311 r Dix1: Hmm.... pak by to tedy mohlo souviset s velkým kroutícím momentem, RS TDI ho má ze všech OIII nejvyšší krouťák - i když jen o 30Nm více než TSI, což není velký rozdíl... Já si totiž vzpomínám, jaké byli problémy právě s cukáním u prvních DSG tak před 6 lety u motorů TDI 125kW a u 103kW bylo vše ok.... takže na mě trošku dýchla minulost ... předpokládál jsem, že to už má ŠA (respektive koncern) dávno dořešené.... samozřejmě tenkrát to nesouviselo se start-stop, protože ten ještě nebyl... Upraveno Prosinec 8, 201311 r od Napalm
Prosinec 8, 201311 r JirkaK: Možná nemám takový přehled. Ale není systém autohold náhodou jen u VW a nesouvisí to s elektronickou parkovací brzdou..? RS má přece klasickou páku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.