Duben 20, 201411 r K vyhřívanému sklu - u Focuse s vyhřívaným sklem s navigací problémy nejsou. Ani s mobilem. Jinak nová Octavia, Golf, Superb i Tuareg mají drátky stejný jako všechny Fordy, Jaguary a Range Rover. Passat a A8 by měly mít sklo bez drátků -Windschutzscheibe drahtlos beheizbar. Upraveno Duben 20, 201411 r od Delphin
Duben 20, 201411 r nevíte má nové RS alarm součástí imobilizéru? mám ve výbavě napsán pouze imobilizér. díky
Duben 21, 201411 r Ta foliová střecha zatím neprošla plně schválením... Technický oddělení právě nesouhlasí s tím, že po folií by byly stříkance bez smyslu jak z vesnický lakovny
Duben 21, 201411 r Není to dnes náhodou tak, že se celé auto včetně střechy nalakuje jednou barvou a střecha se dostříká přes? Dokážete si někdo představit, že kupujete auto s vědomím, že je za 3 roky nutné přelepit fólii na střeše? Není náhodou v sériové výrobě to lakováni jednodušší a tím pádem levnější. A co na to záruka na neprorezivění? Povrch pod fólií musí být úplně hladký. Když se podíváte třeba k rezervě kde jsou hranice nalakování, je to hrubé. Pod fólií by to bylo vidět. Myslím, že to je kachna.
Duben 21, 201411 r Také to moc nechápu, vždyť Yeti se už s jinak barevnou střechou prodává (např. bílý a černá střecha), neříkejte mi, že jde o fólii. Je to zcela určitě lak.
Duben 21, 201411 r Kachna to není, možná se nedostane tohle řešení do výroby, ale uvažuje se o něm... Clinte, třeba Roomster má střechu foliovou ;-)
Duben 21, 201411 r Sorry, to je dezinformace - Roomster ma v pripade odlisne barvy strechy normalne strechu lakovanou jinou barvou. Zadna folie, aspon ne ze seriove vyroby, stejne jako Fabia ci Yeti.
Duben 21, 201411 r Hurikane:tak ta 4letá záruka by se na tohle případně nevztahovala a je to vyřešené!
Duben 21, 201411 r Poškrábat čelní sklo plastovou škrabkou...? Čím to drbete? Sklo neposkriabe plastova skrabka, ale jemne zrnka priesku/ prachu v namraze - sam som sa cudoval, ake mam sklo na Octavii po 4 zimach...
Duben 21, 201411 r Byl to Písek ze Sahary-ǔ je jasno. Já jsem vždy měl maximálně vydřenou dráhu stěračů. To když jsem včas nechyt kámen. Mám průměrně 2 čelní skla na 4 roky.
Duben 22, 201411 r Já už to neškrábu, stříkám na to ten rozmrazovač a celkem to pomáhá. Když už je na něm led, vezmu to houbou a vlažnou vodou a je to hned dole. Příští zimu budu dávat nějakej igelit....
Duben 22, 201411 r Jsou experti, co na to nalijou vřelou vodu )) zatím jim to ještě neprasklo, ale čekám, kdy se tak stane...
Duben 22, 201411 r No horká na to přijít nesmí, stačí voražená, 35-40 max a potírám houbou led, za chvilku jde krásně dolů. Upraveno Duben 22, 201411 r od Clint
Duben 22, 201411 r Tak jsem koukal ze eReSo zase podrazilo a je mozne objednat parkovaci kameru. Zajimave...
Duben 22, 201411 r Jo kameru bych si přál, ale asi jsem to po.... když nemám senzory ani vzádu, předpokládám, že bez toho nepůjde zprovoznit... Elektricky nastavitelné sedačky ? to jsem zvědav.....
Duben 22, 201411 r Takže info pro RSáky v mlhovkách jsou H16 a výměna - musí se demontovat podběh. zdroj briskoda
Duben 23, 201411 r Chtěl jsem se mrknout do konfigurátoru a je mimo provoz. Takže asi další úpravy...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.