Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja jazdim denne na rs 230 mozem potvrdit super auto, ale nevetrana koza v lete je uplne zle. Toto je vyriesene zle.

rs230.jpg

rs230odzadu.jpg

mohu potvrdit. mel jsem tu cest absolvovat testovaci jizdu v RS s kozenejma sedackama, kdyz jeste nebylo uplne vedro. i pres pustenou klimatizaci jsem byl od ramen az po kolena uplne zaparenej.

i prodejce se mi sveril, ze v lete s sebou v kastliku vozi rucnik, kterej si dava pres sedacku :)

Je to dost logický, že se člověk zapaří a i připeče. Minimálně za příplatek měla být ventilace, to funguje dobře.

problém je jinde, hold se šetřilo na téhle kůži a je to skoro nejlevnější koženka na trhu, dle pána znalce kůže, který spouštěl továrny pro VW v Indii.... Když už používají takovouhle šhit kůži, tak mohli dát do středu alcantaru nebo alespon světlou barvu...

Já jsem pár kůži zkusil a výsledek vždy stejný. Osobně bych řekl, že alkantara uprostřed je nejlepší varianta

Souhlas, do celokůže znovu nejdu. V zimě mi to nedělá sebemenší problém, ale v létě se cítím jako máslo na pánvi..

Inak  vcera vymenena maska co poviete?

WP_20160812_10_09_51_Rich.jpg

Povíme, založ si na to vlastní vlákno v sekci Vaše O3.

Oki stahujem sorry

• 5 měsíců později...

RS 245 je super, jasně koncern umí z 2.0 vytáhnout víc, ale 6,6s z 0-100 km/h jsou už solidní parametry...

Navíc z fotek mě ani ta dělená světla neuráží. Těším se, až to uvidím v reálu, pak teprve zhodnotím, zda FL je horší či nikoliv. 

Tem svetlum pomaha ta cerna mrizka. V chromu to vypada proste divne..

Jen je skoda ze z toho motoru umi dostat jeste vic, viz CUPRA..

Njn, koncernová politika... GTi potažmo R a Cupra musí být vždy jinde než RS od ŠA... To se asi nikdy nezmění.

• 2 měsíce později...

.

Upraveno od Habi001

Před hodinou, Habi001 napsal:

RS245 Liftback - 771.900,-

RS245 Liftback DSG - 821.900,-

RS245 Combi - 806.900,-

RS245 Combi DSG - 856.900,-

............

Muzu se zeptat, odkud mas ten prospekt produktove zmeny? Zajimalo by me co vsechno chystaji ten 22. tyden ...

Upraveno od Jojo91

Pisou, ze to dostane 7 stupnovou DSG. Neni to sotek? DSG7 ma priskrceny kroutici moment na 250Nm.

Je nova, ktera nahrazuje puvodni sestistupnovou. Jestli se nepletu, je oznaceni DQ381. Do 250Nm je stara DQ200.

Je nova, ktera nahrazuje puvodni sestistupnovou. Jestli se nepletu, je oznaceni DQ381. Do 250Nm je stara DQ200.

Diky za info!
před 12 hodinami, Aleš_BX napsal:

odkud asi? od zdroje, když u zdroje pracuje :D

Aha diky. Vis noo jeste jsem tu chvilku, tak ze to vsechno zas nemuzu vedet ...

.

Upraveno od Lukason

RS245 si drží odstup 75 tis., bohužel do ní ale nepřibyla rozdílová výbava. Původně např. přidávala přední a zadní parkovací senzory, ty má teď v základu už klasická RS.

Tak o to snad nejde, tam jde hlavě o výbornej VAQ....

Rozdíl tam je přední el. sedačky 30ti, alcantara 7,5ti, 19" Extreme 16ti a hlavně 7 st. DSG (to asi do 23Otky nebude) a VAQ!!!

Začínám šetřit.;)

Jen nevím kam stou cenou porostou? Za 800ti je Leon Cupra co má 300HP, DCC a VAQ už v základu!!!

Upraveno od kacer1

Nevíte jestli se vlezou na rs230/245 i 18" kola?

jasně že jo, dyt to má vpředu z wagnu jednopistkové brzdy 340mm. vlezou se tam i 17" na pohodu....

Upraveno od kokta7

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.