Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

Ja po prvni cvaknuti. Jen me u OIII prekvapilo, ze ukazatel dojezdu temer odpovida skutecnosti, respektive kdyz pipne rezerva. Protoze  jsem nedavno dojizdel na 0km (spadlo to na 0km asi 2km pred benzinkou) a po prvni cvaknuti jsem natankoval 49.5l.

 

To me docela prekvapilo, protoze u Passata nebyl problem na 0km jet jeste 20km :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se to tady řešilo. Všechny koncernové auta mají dvě rezervy, tedy 7 + 7l. To znamená, že jak Vám pípne rezerva máte v nádrži ještě 14l paliva. Jak Vám to napíše dojezd 0km máte už jen 7l paliva. 

 

Takže pokud např. u RS TSI 2.0 pípne rezerva, tak mě to napíše dojezd 55km - ve skutečnosti ale dojedu 2x55km...., takže co píše PIstaTT je reálné .... a TDI motorů bude ten dojezd ještě o dost více....

Editováno: , autor: Napalm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám se za změnu tématu, ale nesetkal se někdo z vás s trochu podivným zvukem "rachtáním" u zahřátého auta na neutrál? Dnes se mi ráno po příjezdu do práce i po příjezdu domů objevil opět podivný "rachtavý" zvuk na neutrálu. Když je spojka na podlaze, pak to úplně přestane. Pokud na neutrál stlačím trochu spojku, zvuk zesílí na max. Vím, že ten popis není nic moc...

Auto má prvních 800 km a mám pocit, že se to dělo už od prvních kilometrů. Celkem ho zatím šetřím a rozhodně mu nedávám kouř.

Editováno: , autor: bigfin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se to tady řešilo. Všechny koncernové auta mají dvě rezervy, tedy 7 + 7l. To znamená, že jak Vám pípne rezerva máte v nádrži ještě 14l paliva. Jak Vám to napíše dojezd 0km máte už jen 7l paliva. 

 

Kam se teda vejde celá plná nádrž na první cvaknutí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Se fakt už musím smát, tak jsem posledních 14 dnů nedělal nic jiného než vybíral konfiguraci na RS, což se mi nakonec podařilo, udělal jsem ji teď o víkendu. Dnes jsem poslal do autosalonu na nacenění byť jsem +- věděl finální částku díky zaměstnanecké slevě, ale chtěl jsem to mít ofiko potvrzené, do hodiny přišla reakce, sleva 16% ok platí, tak si říkám dobré, akorát jediná položka se kterou není možné slevu kombinovat je mobilita plus za 990 Kč buď klasika 2 roky, nebo 4 roky a 120, nebo 5 let a 150, tak si říkám mrknu na to za kolik to je a když tak přihodím do konfigurace. Jak jsem to znovu otevřel tak se dívám, že už nejsou v nabídce kola EXTREM 7,5J x 19 a včera ještě byly, tak píšu maníkovi co to s ním řeším, že už je nevidím v konfigurátoru a on, že je škoda stáhla dneska z nabídky u normálního RS z důvodu nedostatku :kol-44:  (bravo logistika Škoda) a že jsou pouze u RS230, tak říkám ok tak klidně RS230, ale tam zase holt není možné dát panoramatickou posuvnou střechu :kol-28: a jsou tam pouze kožené sedáky což není můj šálek kakaa, ty woe tak já fakt nevím co si mám myslet, hlavně, že si můžu poskládat auto jak chci.

No nic zeptám se těch co mají RSo jak jste spokojení s těma GEMINI 7,5J x 18? Druhá věc má smysl vůbec připlácet za tu prodlouženou záruku? Pokud by tam šla ta mobilita plus za 990 Kč tak bych se ani neptal, ale když se teď dívám, že za 4 roky a 120 chtějí 11,5 tisíce tak si říkám jestli to za to stojí?

Díky za názory

Editováno: , autor: Ramses
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

předem se omlouvám že to píši zde, ale neví zdejší znalci, kdo zde z fóra má modrou race RS TSI kombi s pražskou značkou a v prolisu okolo zadní RZ černou (možná antracit) fólii?

 

včera 17.6.2015 jsme jeli navečer společně po D1 směr Brno

To sedí na mě  :kol-47:, teda až na tu folii a tan čas jízdy po D1.... takže já ne....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...