phlag Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 to bych musel do servisu, což se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 odkud jsi ? je spousta kluků co umí vyčíst chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) zkus Garnyho nebo Martina RS napiš jim SZ Editováno: 27. Listopad 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ahoj všem, mám na OI kombi zadní parkovací senzory. Dlouho všechno fungovalo jak má - při zařazení zpatečky jedno pípnutí a při přiblížení k překážce přerušované pípání se zkracováním pauz v závislosti na přibližování se k překážce. Cca 20 cm od překážky už nepřerušovaný tón. Teď to funguje tak, že při zařazení zpátečky se ozve delší pípnutí a potom už nic. Nesetkal se s tím někdo - nevíte kde je problém? Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ahoj všem, mám na OI kombi zadní parkovací senzory. Dlouho všechno fungovalo jak má - při zařazení zpatečky jedno pípnutí a při přiblížení k překážce přerušované pípání se zkracováním pauz v závislosti na přibližování se k překážce. Cca 20 cm od překážky už nepřerušovaný tón. Teď to funguje tak, že při zařazení zpátečky se ozve delší pípnutí a potom už nic. Nesetkal se s tím někdo - nevíte kde je problém? Díky za postřehy. zkotroloval bych zakladni, dyspley, kabely,senzory, - poskozeni, naruseni kabeli, pak mozna zkontroloval senzory na pohled od bordelu a spiny a pak uz teda asi kontrola VAGEM jes-li mas origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jak lze nastavit vzdalenost prekazky pri pipani na origo parkovacim asistentu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jde to - kdyz mi montovali vytahovaci kouli, dali mi vybrat jestli je chci nastavit na origo dalku + 30 cm nebo nechat jako by koule nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 je to omezení prostředních čidel,ne nastavení vzdálenoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 a da sa nejako zmenit to obmedzenie prostředních čidel misto 20cm na 10 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Rek bych, ze je to kodovanim - bud s taznym nebo bez taznyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Cau chlapi, zvazuju koupi a dodelani parkovacich senzoru do zad.narazniku. Co je podle vas lepsi. Orogo skodovackej nebo od jablotronu s displejem. Jaky sou vyhody nevyhody. Diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Origo je origo. Bastel je bastel. U mna by si bodoval s origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 origo je origo - nejsou s ním problémy - jde diagnostikovat - seženeš náhradní díly když ti to někdo naboří - a když si dáš záležet tak nikdo nepozná že je to dostavba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 a jak vubec ty origo fungujou jenom pipaj nebo jak signalizujou vzdalenost kdyz nemaj dispelej ??? je tezke je zapojit nemas nahodou Vaso nakej manual na zapojeni nebo tak neco ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprey Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) origo je origo - nejsou s ním problémy - jde diagnostikovat - seženeš náhradní díly když ti to někdo naboří - a když si dáš záležet tak nikdo nepozná že je to dostavba To je pravda! A nesmim zapomenout podekovat Vasovi za precizni namontovani (sice teda na OII :-) a ochotu nakodovat par dalsich drobnosti!! Editováno: 16. Březen 2009, autor: sprey 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 zapojení je jednoduché +, -, K-vedení (není nutné pro provoz), signál od zpátečky jinak se sundá nárazník navrtají díry, natáhne se repráček do B sloupku mrkni dolů do mého odpisu je tam odkaz na patkovák na FII, room pro přibližnou představu 2 sprey: škoda že kabeláž byla krátká a muselo se nadstavovat jak napájecí tak k předním čidlům pak se montáž protáhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no tak to neni tak az strasny to zapojeni. No jen skoda ze nejsi bliz potreboval bych udelat i tempomat, ale na ten si netroufnu jsem z Decina no tak jestli by si o nekom nahodou vedel a jak fungujou ty origo ?? jenom pipaj cim vic se blizis k prepazce tim vic jo ?? nebo jak to rozeznas dalku od prekazky ?? jeste sem nemel tu moznost videt origo na octavce. Jedine co si kamosi nechali delat od jablotronu s displejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 pípání se vzrůstající frekvencí až do souvyslého tónu (cca 30cm) displej je peknej ale stejně když jedu v OII kde je to přes celý rádio na to nekpoukám ale dívám se do zrcátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no tak to neni tak az strasny to zapojeni. No jen skoda ze nejsi bliz potreboval bych udelat i tempomat, ale na ten si netroufnu jsem z Decina no tak jestli by si o nekom nahodou vedel a jak fungujou ty origo ?? jenom pipaj cim vic se blizis k prepazce tim vic jo ?? nebo jak to rozeznas dalku od prekazky ?? jeste sem nemel tu moznost videt origo na octavce. Jedine co si kamosi nechali delat od jablotronu s displejem. Ahoj, montoval jsem si ho také sám o je to v pohodě pokud by jsi potřeboval poradit napiš jsem také z DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak to je fajn .. to bych se ozval. A montoval si origo ?? A funguje vse OK ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak to je fajn .. to bych se ozval. A montoval si origo ?? A funguje vse OK ??ruAno montoval jsem original kupoval jsem ho tady na fóru.A funguje dobře jsem s ním spokojen.Pokud budes chtít můžem si dát dostaveníčko.Když tak napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sjarin Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ok.. tak az poridim urcite se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igas Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ahojte.Chrěl bych zeptat nebo spíše poradit s parkovacím systémem PLC-60 Parkovací asistent, barevný LCD, 6 senzorů.Mám ho namontovaný od minulěho týdne.Kazdý den se mě stává že když jedu ráno do prace tak mě pravé přední čidlo vždy když sešlápnu brzdový pedál začne hlásit překážku.Jakmile spustím brzdový pedál,tak to přestane.Jak jedu domů parkovací systém funguje bez problémů.Nevím jestli je to jenom nějaká náhoda nebo co.Za každou radu předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.