Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zástěrky ano :D

post-25458-0-10670000-1412512660_thumb.j

Je pravda, ze zasterky svuj ucel plni, ale osobne se mi to nelibi.

Nemate nekdo zkusenost s cirou ochranou folii?

Účel prakticky nesplní. Teď je nemám už třetí rok a před tím jsem je měl. Nepozoruji rozdíl, auto je zadělané se zástěrkama jako bez nich. Navíc zástěrky na předních kolech jsou v zimě spíš ke zlosti, zůstává tam sníh, který se nabaluje, pak to zmrzne a při zatáčení se to brousí kolama....

Upraveno od Clint

Sníh před zástěrkama mě nevadí ale kila zmrzlé břečky na prahu a dveřích jo

To tam bude stejně, věř mi. Jen o deset centimetrů dál :D

OSobně jsem přední zástěrky během zimy sundal, neboť plní svoji fci tak do rychlosti 50 kmh. Když jsme jel rychleji a při zatáčení je auto na bocích stejně zašpiněné až po okno. Zadní nechávám na zimu kvůli odlétajícímu štěrku.

Zástěrky nikdy! :)

Zasterky vzdycky! :-D

Zástěrky mám a sundávat je nebudu. V našem kraji se v zimě sype pískem a v některých úsecích i jemnou kamennou drtí. Kdybych zástěrky neměl, tak mám dokonale "opískované" prahy a zadní nárazník.  :kol-26:

Njn, zima se blíží, už to zase začíná :kol-44: . Každý si tam stejně dá, co preferuje. Já mám např. zástěrky celý rok a nijak mě to neuráží. A jestli se to ne/líbí někomu jinému je mi fuk kol1

Je to určitě věc názoru a vkusu a ten můj osobní říká, že "zástěrky = nějaký důchodce za volantem". :) Souhlasím s Clintem, že málokterý doplněk může tak zkazit design moderního auta, (jakým je třeba Octavie) jako jsou plastové zástěrky. Mě by to na auto prostě nesmělo. Ale pokud se vám to chlapci líbí, tak proti gustu, žádnej dišputát...to je jasný. 

Nedává si někdo takové ty plastové chrániče na hrany dveří (ideálně s odrazkami)? To je taky praktické. :D

http://www.tuning-in.cz/chranic-dveri-s-odrazkami-4-ks.html

No offense, chlapci. Jenom jokuju. ;)

Upraveno od molczik

Dobrý no, škoda že ještě nejsem důchodcem :(

Faktem je, že zástěrky vypadají otřesně a neviděl jsem auto, kterému by přidávaly na kráse ;)   Čert tedy vem design, ale problém je, že ani účinnost nemají takovou, aby stály za to je na auto namontovat. Ve vetšině případů ještě spolehlivě již po roce odřou lak na blatníkách. (tím, jak se do spáry dostane v zimě bordel a za jízdy se klepou)  Naprosto ideální je okopávat v zimě zástěrky nohou :D

Njn, nikdo nemladne, do duchodu mam blizko a vic jak 90km/h jezdim jen sporadicky :-D

• 1 měsíc později...

Na zkoušku jsem dal zástěrky a musím říct, že přední prahy to před bahnem opravdu ochrání. U těch zadních nějakou výraznou změnu nepozoruju. Ale ty originální na O3 jsou opravdu decentní.

Jinak taky jednu nevýhodu: už se mi podařilo při couvání jednu zadní zástěrku trochu sundat o obrudník, ale opraveno. Jsou opravdu nízko :kol-46:  a nebo byla chyba někde mezi volantem a sedadlem :kol-98:

To jsou ti asistenti :kol-31:  ...

Tak zde je porovnání. Jezdíme stejnou nezpevněnou cestou, tzn. že i +/- stejnou rychlostí, max. 35 km/h. Úsudek si udělá jistě každý sám.

post-4174-0-20049900-1416495041_thumb.jp

post-4174-0-53461000-1416495052_thumb.jp

post-4174-0-60778600-1416495063_thumb.jp

post-4174-0-07026800-1416495089_thumb.jp

post-4174-0-78846600-1416495097_thumb.jp

no presne pre toto som si ich dal aj ja na prvu fabiku(chodim casto do vinice a auto vyzera bez zasterok a dost menej spinavo ako s nimi) na druhu som si dal len predne (zadne nemali na sklade) ale uz som namontil aj zadne, mam to na plyn a furt som mal spinavu koncovku na lpg a zasrate ruky ale vcul je to omnoho lepsie :kol-47:

Špína jako špína, jen je někde jinde. Umejt se to musí stejně :)

no hej ale nemam to na tukach pri tankovani,u dlhej fabci nie je tento problem tam je hrdlo na boku ale u kratkej mi to hadzalo rovno na ten stupel takze u mna zasterky rozhodne ano, auto som kupoval ako jazdene so 100000 km a predne prahy boli obite daleko viac ako na mojej prvej fabci po 150000km takze za mna zasterky ano

Špína jako špína, jen je někde jinde. Umejt se to musí stejně :)

Nemáš pravdu, část je usměrněna tak kam patří (na vozovku) :kol-48:.

Vzadu ano, tam to lítá spíš za auto, než na zadní nárazník. (ten netrpí ani tolik šutrama od kol), ale stejně to nevyváží tu optickou hodnotu ;)  Furt oželím trochu omlácený plast zespoda a trochu víc špíny, než jezdit se sloními uši ;)

Upraveno od Clint

Co sloní uši, ale podívej se, jaký uši má basset, ten si po nich i šlape :kol-48: .

zástěrky jsou pěkný  :kol-46:

No pěkný nejsou :kol-138:  , jsou praktický - to asi jo... ale souhlasím s Clintem, taky je raději oželím... 

Podle fotek opět vidím, že bílá je naopak nepraktická....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.