MISANEK58 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Potřebuji rychlou radu pls.znama otocila auto na bok auto lezelo cca.30min.na boku než postavili auto spatky na nohy.chtěji ho ale nastartovat(skusit jestli jede motor)mam za to že otočeny motor na bok by se měl startovat až po dukladne kontrole.mam taky za to ze olej se mohl dostat tam kam nemel.prosim vas mužete me to nekdo vyvratit ci potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Já myslím, že není prostor v motoru odkud by zase nevytekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Za mně nestartovat. Kamarád taky hodil dodávku na bok a mechoš říkal OLEJ JE NESTLAČITELNÁ KAPALINA....Tak bych si na to dal bacha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 To určitě, ale když to nechá "odstát"? Přemýšlím, že pokud není nikde havárie, neměl se kde dostat, odkud by by zase nevytekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISANEK58 Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Takže sem tam kde sem byl Moje teorie:pokud je auto na boku,olej se slije na horni cast coz by se mohl dostat do sani filtr,při spětném otočení auta se olej muže spatky slit pres přes sani a při otevřeném ventilu do valce ne????takže stačí svičky ven kontrola pokud tam nic nebude možny start.co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Přesně tak, svíčky ven, mrknout jestli nejsou plný válce, nechat stýct co nejvíc dolů a hlavně zkontrolovat baterku-praskliny, únik elektrolitu a pak normálně natočit. Žádný velký kuchání jako hlava dolů a tak. Samozřejmě zkouknout vodu v chladiči-nádobce a jestli něco neupadlo. Záleží jak to vokulila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Sakra, ty ventily mně nenapadly. Holt, víc hlav, víc rozumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Když už budou ty svíčky venku, tak bych motor protočil bez nich. Jestli se něco dostalo do válců, tak to vypská ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Tak sem to myslel. Jakmile jukne do válců a nic tam nebude, tak zatočit motorem a uvidí co vyletí ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 No mě ještě napadlo...Co odvětrávání motoru? Jen že by ty hadice mohli být plný oleje a pak by to šlo vše do sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Olej je pod pístama a písty jsou ve válcích utěsněný, takže by se olej do spalovacího prostoru dostat neměl. A ventily jsou taky utěsněné gufírky, takže ani do sání se nedostane. Takže jedině snad ta odvzdušňovací hadice, ale z té by měl olej po postavení na auta kola bez problémů vytéct. Ale každopádně vyndáním svíček a protočením motoru se nic nezkazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.