Přejít na obsah

Start motoru po přetočení auta na bok


MISANEK58

Doporučené příspěvky

Potřebuji rychlou radu pls.znama otocila auto na bok auto lezelo cca.30min.na boku než postavili auto spatky na nohy.chtěji ho ale nastartovat(skusit jestli jede motor)mam za to že otočeny motor na bok by se měl startovat až po dukladne kontrole.mam taky za to ze olej se mohl dostat tam kam nemel.prosim vas mužete me to nekdo vyvratit ci potvrdit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže sem tam kde sem byl :kol-48:  Moje teorie:pokud je auto na boku,olej se slije na horni cast coz by se mohl dostat do sani filtr,při spětném otočení auta se olej muže spatky slit pres přes sani a při otevřeném ventilu do valce ne????takže stačí svičky ven kontrola pokud tam nic nebude možny start.co?? :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, svíčky ven, mrknout jestli nejsou plný válce, nechat stýct co nejvíc dolů a hlavně zkontrolovat baterku-praskliny, únik elektrolitu a pak normálně natočit. Žádný velký kuchání jako hlava dolů a tak. Samozřejmě zkouknout vodu v chladiči-nádobce a jestli něco neupadlo. Záleží jak to vokulila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Olej je pod pístama a písty jsou ve válcích utěsněný, takže by se olej do spalovacího prostoru dostat neměl. A ventily jsou taky utěsněné gufírky, takže ani do sání se nedostane. Takže jedině snad ta odvzdušňovací hadice, ale z té by měl olej po postavení na auta kola bez problémů vytéct.

Ale každopádně vyndáním svíček a protočením motoru se nic nezkazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...