Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mne novy Yeti vychadza na rok 2017, ak beriem 8 rocny cyklus na jednu generaciu. Ale o novej generacii Yeti nemam ziadne info, je to len moj odhad.

Ono v poslednej dobe sa vsetky skodovacke projekty posuvali o pol roka a z rok. Pamatam si, ze aj u OIII to tak bolo.

V Skodovke ten vyvoj funguje tak, ze najprv si novy model vyvyja Skoda sama interne co trva asi tak 2 roky a az potom sa do toho zapajaju dodavatelia a vyvoj sa dokonci. V tej prvej polovici vyvoja si to skodovaci mozu natahovat kolko sa im zachce (respektive manazmentu).

Nominacia dodavatelov pre Snowman SK376 mala byt uz v lete, ale zrejme nebude skor ako v prvom polroku 2014.

Editováno: , autor: Sranki
Vloženo

Uz jsem psal, ze Yeti je SK316.

Nemyslis si, ze ti tady nekdo vyzvoni tyhle "citlive" informace, ze ne? :)

Myslim, ze jsem se jich dozvedel tolik, ze tohle je vcelku obycejna vec.

Vloženo

To se zasadne zmenilo

Fabia 7 let, Superb 7 let, facelift Yetiho prisel po standardnich ctyrech letech. Zbytek moc neni s cim srovnavat. Uvidime, udajne ma mit Fabia facelift velmi rychle a vic jasneho toho ted asi moc neni.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Co to je za pitomce ten redaktor. To si jako  musím k jeho motoristické informaci přečíst i jeho politický názor a jasně pochopit jeho politickou orientaci. V této zemi je vážně už vše nemocné a nakažené  :kol-52: 

Vloženo

Na autoforum.cz je kazdy druhy clanek o autech z poloviny o politice. Taky jsem se nad tim nekolikrat 'vzteknul'. Vse pak vysvetlilo, kdyz pred volbami na webu visel banner Strany svobodnych.

Vloženo

Myslim, ze je chore sktrajkovat preto, ze sa majitel nejakej fabriky rozhodol vyrabat novy model na inom mieste ako si to pani odborari naplanovali so svojej utopii. Nevidim nic zle na tom ked sa o tom pise.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Vypadá to na zásah tvrdé ruky z Wolfsburgu aby to nebyla konkurence pro vlastní produkci. S udávanou délkou 4,6 metrů je to normální městské autíčko, ale žádné velké auto. To je až okolo 5 metrů. Já na Koncern již rezignoval kvůli těm mini motorům. Ono považovat dvoulitr jako vrchol nabídky je snad možné jen u zahradní techniky.

• o 2 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...