Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

S Kodiaqem prichazi i novy design radici paky pro automatickou prevodovku DSG :)

Airbag volantu ma taky trochu jinak pozmeneny tvar ;)

INT - Kodiaq.jpg

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

Mel jsem byt, ale bohuzel z organizacnich duvodu a meho casu, jsem nemohl. Coz me na jednu stranu mrzi, ale na druhou bude jeste vic prilezitosti.

Proc potrebujes neco vedet ?

Vloženo

Nejdriv nebo-li urcite co vim ti to reknu okolo 30.10. 2016 to budu sedet v aute na 100%. Jestli se k nemu dostanu drive to jeste nevim, to zalezi jak na me tak i na ostatnich pres ktere to jde.

Podle fotek a videii na prvni dojem co na me pusobi, se mi spis libi opet konzervativni interier nez laciny exterier. Ale je to samozrejme jen muj dojem. ;)

Uvidime jak se dojem bude rozvíjet i po prvnich jizdnich pocitech :)

Vloženo

Ve světlých barvách hlavně v přední partii vypadá rozpačitě, ale v tmavých barvách je to dobré, celkově vypadá solidně. No ale musím uznat, že Ateca se mi líbí víc...

Vloženo

Já nevím. Mi Ateca přijde tak všední, že mi přijde, jako by se vyráběla už 5 let. A Kodiaq něco jako Ssangyong se snahou lišit se, která moc nefunguje. Asi to bude mým přesvědčením, že tento segment nemám rád..

Vloženo

Dneska ty tvary jsou hodně podobné, co taky vymýšlet jiného že. Mění se to v podstatě ve vlnách, teď jdou ostré tvary za 10let budeme zase koukat že se jsou tvary zaoblené. Jde jen o to, jak to poskládat jako celek...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...