Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Možná chyba. Nebyla možná nějaká údržba konfigurátoru? Nebo sebrali pěkné barvy a nechali tam pouze smutné a studené barvy. Nebo jim došla plechovka barev.

Teď jsem procházel konfigurátor a brečím nad možností zakoupit si zimní kola Nanuq. :D

• PŘÍSLUŠENSTVÍ - Sada zimních kompletních kol Nanuq 17"
  • Název pneu: Continental TS 850 P SUV
  • Rozměry pneu: 215/65 R17 103H
  • Ráfek: z lehké slitiny Nanuq
  • Ráfek: 6,5J x 17" ET38
Editováno: , autor: Sabiza
Vloženo
V 24. 11. 2016 at 7:53, Sabiza napsal:

Tak jsem se konečně dočkal. Vyšla recenze, resp. test od Garáž.TV, pro který dělá Rasto... Konečně někdo šel s Kodiaqem do terénu.

Lepší recenzi jsem dloouho neviděl ;) vydržel bych se na to dívat celej den :D

Vloženo

Nemyslím si, konktrétně Rasto Chvala má ty recenze dosti normální, netočí to jako televizní show, ale auta testuje celkem prakticky. Takže je fakt, že se na to dobře kouká a člověk se z toho dozví užitečné množství informací. Ona celá Garáž.TV dělá svoje testy a recenze dobre.

Vloženo

zaujimave ze vraveli na zaciatku kodiaq sa bude dat objednat az v roku 2017 ..no niejako to dali do predaja o 1 a pol mesiaca skor vcera som pozeral rasta chvala s kodiaqom ta kritika velke nezmyselne ale ja keby som si ho mal kupit radsej by som si pockal aspon rok kym sa nekazu casom chyby a neodstrania potom uz bude dobre si ho kupit ...najkrajsi by bol v modrej tej krasnej zaujimavej specialnej zelenej ktora ma na ponuke aj mercedes a hodila by sa dost aj seda 

Vloženo

Stejne ty Chinani maji neco do sebe,.. jako treba ty detaily,... plaketky na boku no a ta zadni cast vozu ? .... za me jedine parada, nevypada to tak prazdne a moc fajn je oznaceni TSI 380 4X4 :clap::kol-47: O chrom naznaceni zadnich koncovek taky fajn,.. prote to nevypada tak prazdne a plastove ;) predni cast co na spodni casti rozbiji ten stribrny radoby Offroad spoiler ;)

Taky pak presne vyriznuti na RZ ve dverich.

Co mi prijde tak trochu divny ze jsou v te liste pod zadnimi dvermi cidla na parkovani, coz mi prijde moc vysoko, takhle z fotky, ale nevim no.

Podivejte i na jine predni mlhovky,.. nejspis budou halogen a bez cocky ;)

Vloženo
V 25. 11. 2016 at 19:52, Sabiza napsal:

Ironie?

Nene myslím to upřímně :) 

Jinak ta čínská verze za mě hodně cajk, já osobně moc chromu a podobných doplňků nemusím, ale aspoň to vypadá jako auto za mega! Ten zadek bych bral všema deseti na druhou stranu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...