Srpen 10, 20178 r U mě to vrže i při běžném otevírání a zavírání. Nijak zvlášť mě to neobtěžuje, jen to hlásím, abyste věděli
Srpen 11, 20178 r mne madlo povrzavalo aj u sucasnej fabie.. neviem, co sa presne po roku stalo, ci si plasty sadli, ale vrzganie je prec
Srpen 25, 20178 r Chacha, bridilove. Uz maji modifikaci. Ja na debilni madlo prisel po druhe jizde v Kodiaqu. Nevim jak to testujou. No jak, na zakaznicich.
Srpen 25, 20178 r No co. Na OIII si k přednímu sklu lepíme plasty, aby nad 120kmh nedrnčely a tady se naopak rovnou odstraňují.Může být daleko hůře.
Srpen 26, 20178 r před 20 hodinami, Petrrr napsal: Chacha, bridilove. Uz maji modifikaci. Ja na debilni madlo prisel po druhe jizde v Kodiaqu. Nevim jak to testujou. No jak, na zakaznicich. Neprijde mi to nikterak ponizujici ci spatne. Je to u vseho a u vsech automobilek. Takze v tom nevidim takovy problem. Problem je v tom ze jsme Cesi a kazdy druhy pracuje ve Skodovce nebo pro skodovku. Pak to toiz vypada ze nejvice problemu ma prave skodovka Ovsem omyl
Srpen 26, 20178 r Mno nevím, nevím mě sice madlo u OII taky povrzává, ale to až po 6 letech provozu. Kodiaq stojí jednou tolik a dělá to už od začátku. To by mě docela štvalo.
Srpen 30, 20178 r klasické dětské bolesti každého nového vozu. Dnešní auta už se nedělají v takové kvalitě jako dřív a to platí bez rozdílu pro všechny značky.
Září 20, 20177 r Ano, nevim cemu se divis, je plno zen, at cenovych tak i ruzne poskladane s detaily, ale ne zas nic extra zavratneho. A 45 KT. je prechod na novy aktualizovany MR
Září 21, 20177 r Neni to nijak moc zasadni, jen male upravy. Nové výbavy -KODIAQ SPORTLINE -KODIAQ SCOUT -Nová barva šedá Steel Uni (M3M3) -Nová základní barva modrá Energy Uni (K4K4) -Černý paket Změny nabídky -Zrušení Aux-In konektoru -Změna USB strategie -ukončení barvy modrá Pacific (Z5Z5)
Září 21, 20177 r Armyk: od 22KT/2017 sa vyrába posledný aktuálny - MR2018, drobné zmeny väčšinou na jeseň (bývavalo 45KT) a nasledujúci nový MR až od leta 22KT/2018. To je ešte asi ďaleko o tom...
Září 21, 20177 r Lukason: Aj vies co presne bude s tými USBckami? kto mate kodiaqa, prípadne k nim mate blízko.. je predna kapota zvnútra lakovana? Pripadne závisí to nejak od vybavy? dik
Září 21, 20177 r Původně: 1x USB vpředu (datové, dobíjecí), 1x USB vzadu (datové, dobíjecí) a 230V zásuvka Nově: 2x USB vpředu (datové, dobíjecí), 1x USB vzadu (dobíjecí) a 230V zásuvka Ano, kapota je zespodu olakovana.
Září 21, 20177 r před 11 hodinami, Armyk napsal: Stavajici USB - přiznávám, ze zatím zadne nepouzito, vyuzivam pouze zásuvku na 230V pro ntbk a nabíječku k fotaku,, v kufru pouzivan vystup zapalovace pro lednicku.
Září 21, 20177 r Tak jsem se sel podivat, kapota je lakovana, odhlučnovací koberec tam taky je. Style/nafta/140kW J.
Září 21, 20177 r Můžeš vyfotit před 10 minutami, Armyk napsal: Lukason: Ma to tak byt u všetkých verzii? ja mam active a kapota lakovana nie je Můžeš vyfotit tu kapotu a dát to sem?
Září 21, 20177 r ten koberec mam tiez otazne je to lakovanie, ci ho reklamovat..je tam len základ, nie metla skusim odfotiť cez deň
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.