hadak11 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 tak jsme dneska v boleslavi potkal 2 nové Yetiky a musím říct že fakt zklamání...takový nemastný neslaný a tuctový... a jeden byl červenej a měl bílou střechu a bílej C sloupek to fakt bylo divný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heroman63 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Podle mě nový Yeti nemá "gule". Kulaté mlhovky mi tam chybí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Mě se nejvíc líbí ta tzv. městská verze. Ale je pravdou,že bez kulatých mlhovek Yeti ztratil svůj charakteristický a od konkurence lehce rozpoznatelný výzor. Tak nevím,co je pro něj lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 24. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Tygříku - japonec na konec, to by jsi moc nevyhrál Njn Miku, jenže opravdu nevím. Po těch detailech z Frankfurtu se mi zdá, že má Yeti zvýrazněnou škatulóznost. Prošel jsem si i ostatní fóra, všude je něco. Japonec na konec, proč ne? O víkendu si dám 3 - 4 panáky, prohlédnu si znova fotky a uvidím, zda se mi Yeti po faceliftu nezačne líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Neboj začne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 nevím nevím, čím více piju tím více se mi líbí NEW Honda CRV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heroman63 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 (editace) Tak mě se osobně moc líbí ta čínská verze s rezervou na kufru. Vypadá jako chlapák . Současný zavazadelník je s rezervou hódně skromný. Takových 50 litrů navíc by se šiklo. Na dovču jsem jel naložený až po střechu. Editováno: 24. Září 2013, autor: heroman63 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Osobně vidím řešení...na staré si přendat zadní LED lampy a dle mého není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 nevím nevím, čím více piju tím více se mi líbí NEW Honda CRV... jj, podle mě je to nejhezčí dostupné SUV na trhu. Taky po něm pokoukávám a asi pustím Yetíka po nekonečných problémech s řetězem k vodě... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Modernizovaná ŠKODA Yeti startuje v České republice http://www.skoda-auto.cz/news/Pages/2013-10-02-start-prodeje-yeti-facelift.aspx http://www.skoda-auto.cz/models/novy-yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Faceliftovaná Škoda Yeti: První jízdní dojmy http://www.auto.cz/faceliftovana-skoda-yeti-prvni-jizdni-dojmy-77651 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Ako som bol dnes v servise, tak som sa dozvedel, že aj naši slovenský predajcovia majú v stredu zoznamku s faceliftovaným Yetíkom. Na predajni ho ešte nemajú. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Už to není co to bejvalo před faceliftem..všechny předky škodovek se sjednocujou..za pár let je nerozeznáme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Cimpak to asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 A este Autorevue.cz http://www.autorevue.cz/skoda-yeti-dvakrat-skoro-jinak-prvni-jizdni-dojmy-a-spousta-fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) píšou že je FL levnější..ale já to nikde nezpozoroval.. přijde mi to nebo není zrovna dvakrát na výběr benzínových agregátů s mechanickou převodovkou?.. Editováno: 6. Listopad 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Jj manfroto, budoucnost patří automatům... FL podle konfigurace o moc levnější není. Mě to vychází do 10 000,- u outdorové verze. Tím se dostávám ještě k jednomu mému dluhu tohoto vlákna z 24 září. Panákovou seancion jsem musel o 14 dní odložit a využil k tomu léčbu bolesti v krku. Panáci byly nakonec jen 3. Prošel jsem si stránky prodejců všech pro mě zajímavých SUV, fora a testy: Honda CR-V, Kia Sportage a Sorento, Hyundai ix 35 a Santa fe, Mazda cx-5 a 7, Toyota RAV, Ford Kuga, BMW X1 a X3, Audi Q3 a VW Tiquan. Honda CR-V se mi nelíbí, navíc ne všechny testy vyznívají příznivě. BMW a Audi jsou cenově jinde. Stejně tak Tiquan. Za hodně peněz málo muziky. Srovnatelné jsou Kia Sportage a Hyundai ix 35. Víc se mi líbí Sportage, ale nešel bych asi ani do jednoho. Testy vyznívají příznivě, ale mám obavu, jak by to dopadlo s prodejní cenou po 4 letech. Sorento mi připadá už designově trošku zastaralé a cenovka také není příliš srovnatelná. Z SUVéček, která se mi nejvíc líbila zůstala Mazda cx-5, Mazda cx-7, Toyota RAV a Hyundai Santa fe. Mazda cx-5 je cenově nejpříznivější. Co mě ovšem odradilo byl kufr... nevyřešila by můj problém. Toyota RAV, Mazda cx-7 a Hyundai jsou cenově někde kolem 900 000,- - 1 000 000,-Kč. S Mazdou budou asi potíže, tahají se většinou z Ameriky. Designově je mým favoritem Santa fe, vyhrála to u mě na plné čáře. A proč zůstanu po 3 panácích u Yetiho? I když jsou to velká auta, mají malý kufr a ta cena... Asi na to odměnu jako Nagyová nedostanu... Editováno: 6. Listopad 2013, autor: Tygrik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Vítaj späť v klube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Dneska jsem viděl "neterénní" verzi v červené barvě. Facelift mu docela dost prospěl, jenom nechápu smysl lakovaných lišt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Zmysel lakovania list je v tom, ze si Skodovka moze vypytat 170euro za nelakovane listy v outdoor verzii 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 to je vychytralé..jak jinak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidling Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Yetiho mám, kdybych neměl koupil bych si facelift City. Mě se prostě líbí, starý i nový, každý je něčím svý. Každopádně já u verze City vidím jedno moc pozitivní řešení, nebo spíše dobrou politiku výrobce a to v těch automatických převodovkách. Automat je automat, kdo ho má ví o čem píšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 31. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 (editace) Viděl jsem obě verze Yetiho u prodejce. Sice to není ten starý dobrý Yetík s kulatými světly, ale taky je hezký. Ta černá střecha k červené hezky pasuje. Editováno: 31. Prosinec 2013, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Souhlasím s Tebou, je to fešák i bez těch kulatých světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roadlover Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Aj faceliftovaný je v pohode,len už zapadá do priemeru a podoby zvyšku škodováckej flotily aj konkurencie...zostali len tie nemožné diery nad kolesami a plastové kryty stĺpikov - predpokladám, že to bude problémový prvok v budúcnosti - plast je tenký, mäkký, rýchlo sa poškriabe a skrehne od slnka. A je patrične drahý...na novom vozidle však vyzerá novátorsky, šmrncovne... Viac som zvedavý na Šerpu a Snowmana.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.