Přejít na obsah

MR 2014


Pastelka

Doporučené příspěvky

Ahoj,

  tak jsem se dnes pobavil se svým prodejcem u kterého mám Rapida objednaného o tom zda budu mít ve s svém voze elektrické stahovačky všech oken u řidiče a dostalo se mi těchto rad:

  - elektrické stahování u řidiče bude od MR2014

 - MR 2014 bude možné objednávat od týdne 26

 - předběžný termín dodání by pak byl týden 34.

 

  Můj Rapídek by se měl vyrábět v týdnu 28 a prodejce mi nedokáže zajistit aby to byl MR2014. Radí, abych objednávku stornoval s tím, že mi jej objedná v týdnu 26, s tím, že u nové objednávky není možné garantovat mou cenovou nabídku + seznam výbavy z výroby. Kdo máte nějaké zkušenosti prosím poraďte!

 

  Máte někdo možnost získat seznam změn, které by měly být v MR2014.

 

  Díky za každou radu, neb mi bude muset nějakou tu pětiletku vydržet. .- :) Pastelka

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych asi být tebou, teda pokut se bez nového auta ještě chvilu obejdeš počkal do toho 32 týdne... Sice se zatím nikde nic extra a změnách nepíše, ale jestli kluci tvrdí, že ty změny budou zajímavé, tak na tom něco bude  ;).. Ceny bych se nebál, podle mě by nahoru určitě jít neměla, pokud by se měla hýbat tak jedině dolů.. Kdyby se zvedla tak by bylo po prodejích Rapidu, už tak není velký rozdíl oproti Octavii...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mave, omlouvá se za možný spam, ale z nové auto pro mne není rohlík a musí mi (nám) dost dlouho vydržet. Píši to sem z důvodu, že jsem obdržel jiné informace než Tebou medializované.

Editováno: , autor: Pawouk
Příspěvek upraven,aby po promazání tématu dával smysl.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela by mě zajímalo, jestli tyto změny postihují i Toledo... ale soudím, že asi ano.

 

 

Druhá věc je ta, jestli se plánuje alespoň částečný zakrytí pojezdů sedaček. Alespoň ve stylu Felicie, kde je z boku kus plastu, zepředu prázdno - mně by to osobně stačilo.

 

Škoda, že tyto úpravy nebyly hned od startu výroby, myslím, že si Škoda zbytečně napravuje reputaci, protože tyto nedostatky spolu s cenou, která byla před akcí fresh, mnoho lidí od Rapida odradilo.

Editováno: , autor: Molvy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mně to na 32. týden určitě nevyjde už úplně vidím že to bude 30. nebo 31. na druhou stranu je tam někdy ta letní dvoutýdenní dovolená že... :) chtěl jsem to taky dát pozděj ale stejně jak píše Pastelka, prodejce mi pak nemůže garantovat cenu a zvolenou výbavu a že je tam tý výbavy navíc dost ve Freshi vč. Dynamicu.... navíc mi říkal že už byly nějaký tlaky škodovky na obrání tý bonusový výbavy, ale to mohl jen tak lakovat aby mě donutil to objednat :D Na druhou stranu se dá logicky odvodit, že když dají lepší materiály tak asi cena půjde nahoru resp. ubere se bonusová výbava:) nehledě na to že by to bylo trochu nefér vůči objednatelům v prvním čtvrteltí 2013....uvidíme...

Pastelka - ty jsi objednával v 19. týdnu a předběžnou výrobu máš teda 28kt?

Ono asi dost záleží na speciální výbavě...doufám že výhřev sportovních sedaček mi to pozdrží na srpen :D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pastelka: Ceník je z ofic. stránek Škodovky:  http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/skoda_rapid_cennik.pdf

Zajímavé je, že platí již od 23.04.2013, tak by to mělo od 23.4. jít i objednat?. 

Aktuální CZ ceník platí od 25.04.2013 http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/rapid-cenik.pdf

Editováno: , autor: Lukas79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

  při googlení jsem našel ceník MR2104 pro SK. To jsme jenom u nás sto let za opicemi a odíráme zákazníka až na kost, nebo je to fake?

http://ulozto.cz/x349nMKs/skoda-rapid-cennik-pdf

 

Jestli ti připadá, že sto let za opicemi znamená výrazně nižší ceny oproti Slovensku, tak ano. Výbava je až na detaily (všechny verze mají prodlouženou záruku, třetí hlavovou opěrku, Active navíc tonovaná skla, Ambition tempomat) téměř přesně shodná. Výhodou může být dostupnost benzinových motorizací u Elegance.

 

 

Rapid Fresh Active 1.2TSI/63kW 284 900Kč

Rapid Max Active 1.2TSI/63kW 316 965Kč

 

Rapid Fresh Ambition 1.2TSI/63kW 299 900Kč

Rapid Max Ambition 1.2TSI/63kW 350 015Kč

 

Rapid Fresh Elegance 1.6TDI/77kW 409 900Kč

Rapid Max Elegance 1.6TDI/77kW 449 565Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Bojler, cenově je u "nás" Rapid výhodnější, ale myslím, že srovnáváš/te ceníky MR213 (CZ) a MR2014 (SK). Chtěl jsem své auto "přeobjednat" na MR2014 a bylo mi sděleno, že mi nemůže garantovat původní cenu. Možná, že nás bude čekat nemilé zdražení, ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych nemaloval certa na zed - to ze obchodnik nemuze garantovat cenu je jasny, jednak se muze stat lecos a jednak chce mit objednavku jistou, ze...

Ale rozhodne to nemusi znamenat, ze prijde zdrazeni.

Osobne tomu neverim - ted kdyz se prodeje po snizeni cen, resp. diky akci Fresh, docela rozjely, by bylo zdrazeni dost odvazny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...