Rossta Vloženo 23. Srpen 2006 Vloženo 23. Srpen 2006 Mám Octu 1,8 T 20V a občas se mi rosvítí kontrolka elektroniky motoru, přitom všechno funguje normálně.V servisu mi vyměnili takovou klikatou hadičku se dvěma ventilky(prý odvětrání motoru) , pak vyměnili ventil odvětrání nádrže a nakonec zjistili u nějakého ventilátoru , který tlačí vzduch při startu do sání , že má utržené nýtky , tak ho sešroubovali. Ale kontrolka se zase rosvítila a za dva dny zhasla sama. Nemá s tím prosím někdo zkušenost , každou radu uvítám . Citovat
Davon Vloženo 23. Srpen 2006 Vloženo 23. Srpen 2006 Mám Octu 1,8 T 20V a občas se mi rosvítí kontrolka elektroniky motoru, přitom všechno funguje normálně.V servisu mi vyměnili takovou klikatou hadičku se dvěma ventilky(prý odvětrání motoru) , pak vyměnili ventil odvětrání nádrže a nakonec zjistili u nějakého ventilátoru , který tlačí vzduch při startu do sání , že má utržené nýtky , tak ho sešroubovali. Ale kontrolka se zase rosvítila a za dva dny zhasla sama.Nemá s tím prosím někdo zkušenost , každou radu uvítám . Kdyz jsem mel najeto asi 15000km tak se mi to v zime rozsvitilo a zacalo to skubat pri rozjezdu a studenem motoru. V servise na zaruku mi vymenili cidlo teploty motoru a kontrolka zhasla. Tot muj poznatek 1,6 75kW 2003 Citovat
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Srpen 2006 Vloženo 23. Srpen 2006 Copak tam máš v paměti?Stará známá 17705?Netěsnost sacího systému. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.