Rossta Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Mám Octu 1,8 T 20V a občas se mi rosvítí kontrolka elektroniky motoru, přitom všechno funguje normálně.V servisu mi vyměnili takovou klikatou hadičku se dvěma ventilky(prý odvětrání motoru) , pak vyměnili ventil odvětrání nádrže a nakonec zjistili u nějakého ventilátoru , který tlačí vzduch při startu do sání , že má utržené nýtky , tak ho sešroubovali. Ale kontrolka se zase rosvítila a za dva dny zhasla sama. Nemá s tím prosím někdo zkušenost , každou radu uvítám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Mám Octu 1,8 T 20V a občas se mi rosvítí kontrolka elektroniky motoru, přitom všechno funguje normálně.V servisu mi vyměnili takovou klikatou hadičku se dvěma ventilky(prý odvětrání motoru) , pak vyměnili ventil odvětrání nádrže a nakonec zjistili u nějakého ventilátoru , který tlačí vzduch při startu do sání , že má utržené nýtky , tak ho sešroubovali. Ale kontrolka se zase rosvítila a za dva dny zhasla sama.Nemá s tím prosím někdo zkušenost , každou radu uvítám . Kdyz jsem mel najeto asi 15000km tak se mi to v zime rozsvitilo a zacalo to skubat pri rozjezdu a studenem motoru. V servise na zaruku mi vymenili cidlo teploty motoru a kontrolka zhasla. Tot muj poznatek 1,6 75kW 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Copak tam máš v paměti?Stará známá 17705?Netěsnost sacího systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.