Milhausek Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 v každé mapě jsou změny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 A některé zmněny již po několikáté zase nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 To je tím, že nikdo neví zda Blanka skutečně existuje... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Tak Blanku jsem zrovna nemyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Zkoušel jsem nainstalovat mapy V12 8196 východní Evropa, ale DVD smazalo staré mapy V10, ale nové nenahrálo (zkoušel jsem 2x). Jdou pouze spustit přímo z DVD. Nevíte co může být za problém? Nahrál jsem znovu V10 a ty jsou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 nahrávám z SD karty a za 20min hotovo bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSY Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 (editace) Ahoj, mám dotaz mám v autě (opsáno z columbusu) HW-Version H27 SW-Version 6276 Map version HDD 8117 Existuje nějaký update pro můj columbus? Máte někdo objednací číslo map? Chtěl bych koupit orig dvd. Diky Editováno: 19. Duben 2015, autor: PetrSY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 kupovat origo mapy je nesmysl, není problém nahrát origo z SD karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak jsem zkoušel mapy V12 8196 instalovat z SD karty dle návodu od Ferdy a bohužel se to nepodařilo. Psalo mně to viz. fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ja umim z SD karty i bez toho CD a funguje vzdy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Milhausek: Tak to jsi fakt dobrej. Pomůžeš mně s tím? Už na to nemám nervy..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ja umim z SD karty i bez toho CD a funguje vzdy tiež by ma to zaujímalo, ak môžem poprosiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jen zapomněl napsat, že k tomu musí být servisní kabel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 ja som updatoval z DL DVD a za 35-40 minut asi max. bolo hotovo. ak by niekto chcel, tak v KE sa vieme dohodnut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Tak to buď rád, že tvá mechanika to zvládla. Rozhodně bych to nebral jako, že to půjde i jinde takhle bez problémů. Můj postup funguje. Jen se nesmí používat jako náhradní plán až když už navigace neví ani jaké má zobrazovat logo. DVD mechaniky už budou jen stárnout a tohle bude jediná cesta jak to nahrát. V tom stavu co to má Martingeff už nepomůže ani cesta nahrání map pomocí servisního kabele. Celá navigace se musí přehrát, aby zase začala dělat vše co má a nemusel člověk přemýšlet kdy se začne točit a přestane fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Díky Milhauskovi, vše funguje jak má. Nainstaloval poslední FW i nové mapy V12 8196. Díky Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 A je poznat nějaký rozdíl oproti staré verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSY Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 ahoj, opravdu tu nikdo neví objednací kod aktualizace V12 8196? Já se živím vývojem sw a opravdu nechci nic nelegálního... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 3T0051859AG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSY Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 (editace) Je v těch posledních mapách už cesta v olomouci k šantovce? (z velkomoravské na švýcarské nábřeží?) Editováno: 30. Duben 2015, autor: PetrSY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VirusNo5 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Zdravicko , ako je to s tym FW ? ktora je posledna ? nasiel som 6276 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Daji se mapy spojit do jedne a nahrat do columbuse?? OST a WEST v12 že bych tam mel obě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 VirusNo5:nasiel si spravne posledna je 6276 BiGGy:nie nedasa,mozes mat iba jednu mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ano to vim ze muzu mit jen jednu mapu ale myslim si ze by nejak v počitači mohly jit spojit dve mapy v jednu a pak nahrat do navigace no ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Když už máš obě mapy,tak proč tu co používáš nejčastěji tak si nahraješ do navi a když budeš zrovna potřebovat tu druhou tak si ji dáš do mechaniky a pojedeš mapu z mechaniky. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.