Přejít na obsah

Predné svetlá, žiarovky


kajovod

Doporučené příspěvky

Tak dnes testováno, všechny LED odpojené. Kontrolka spálené žárovky se rozsvítila po cca 25min. do té doby nic. Už jsem myslel že to je v pohodě, tak jsem zastavil vypnul světla, motor a po nastartování a rozsvícení xenů se po chvilce rozsvítila i kontrolka vadné žárovky. Má někdo nějaký nápad co s tím? Dala by se případně odpojit ta kontrolka spálené žárovky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No neviem ako to máš, ale ja keď som kupoval auto a pýtal som sa predajcu, či by šlo časom halogeny vymeniť za xenony, rovno povedal že toto neodporúča..pretože model ktorý má xenony od výroby má inak spravenú elektriku a rovno povedal že by sa toho muselo meniť hodne, aby to správne fungovalo (neviem už presne čo všetko mi vtedy menoval). No nepovedal síce že by to nešlo, ale tak jednoduché to nie je - len vymeniť lampu za lampu.  :kol-32: Neviem koľko je na tom pravdy, ale nápad meniť halogeny za xenony ma vtedy prešiel  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně. LeMo nemůžeš jim věřit vše co Ti nakukají. Oni o těch autech ví kolikrát ještě méně než ty. A pokud Ti to povídal prodejce, tak ten ví ještě větší kulový. Ty umí napovídat takový pohádky, že by ses koukal. Kolikrát se tomu sám divím, jestli na to mají nějaké školení nebo jestli tomu opravdu věří, tomu co říkají. Oni jsou největší frajeři, ví sami vše nejlépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak sem dnes zakoupil H7 Philips X-treme vision + 130%. Tak sem zvedav jak budou svitit. Svetlo je o krapet belejsi nez origo. Maji 3700 kelvinu. Sem zvedav i na vydrz. Jinak cena je silena tak snad to bude stat za to - 760kc. Ale reknu vam vymena zarovek pro zenskou snad neni ani realna. Uz vidim jak manzelka nekde na silnici meni a poradne nezamackne a bude sviti na veverky. Kdo to vymyslel tak bych mu dal korunu. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsak ja to tvrdim odjakziva ze Rapid sviti na hovno, jsou tu taci co jsou presvedceni o opaku. Hold jeste nemeli NBU nebo ty PE. Mam NBU uz rok a nedam na ne dopustit. Jinak je Rapid bludicka a na tom si trvam. Vymena na strane baterky je lahudka, zase zensky maji mensi ruce tak by jim to slo mozna lepe. No nebo ma rapid montazni otvory (zaslepky) skrz podbeh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, ani ja nemel u Rapida problem s vykonem svetlometu.

 

Je to o meritkach kazdeho jedince. Dneska jsem tesne po sobe vymenil OIII s bixenonem za FI s halogenem a i presto, ze vim, ze FI ma velmi dobre svetlomety, jsem si rikal, jak je rozdil mezi nima relativne malej. Slovo RELATIVNE podtrhuji.

 

Opavdu spatne svitila FII predFL s bi-halogenovym modulem, resp. FII FL s cernymi svetlomety a tedy stejnym bi-halogenovym modulem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To s tebou musim souhlasit, pred tim vsechna sveta H4, celkovy osvit dle meho i s porovnanim s nasim druhym autem posrana R Thalia 2 s H4 uplne jinde nez Rapid se standart H7. Nebojim se rici ze Thalie s H4 sviti temer na urovni jako Rapid s H7 NBU. Proste T ma pro osvit celou parabolu, R ma jen jeji cast a je to znat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to mám těžký, první auto byl Tráboš a vpředu jsem měl na hrazdě 2 halogeny :) Pak Fáčko a to svítilo na tu dobu hodně dobře, pak Fabia 1, která svítila díky zpraseným světlům nadprůměrně, teď Rapid a je to bludička, to musím souhlasit. I přítelkyně která po 7 letech začala řídit až teď hned při první noční jízdě řekla jak to divně svítí oproti Fabii, koupil jsem NBU a je to teď OK, ale i tak, tohle vědět, tak si koupím xenony, nj, ale to by člověk musel mít před koupí půjčených několik variant aut aby věděl co koupit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...