HonzikMatyasek Vloženo 19. Květen 2013 Vloženo 19. Květen 2013 Chtěl jsem se zeptat, zdali už někdo měl venku rádio? chtěl bych do budoucna nainstalovat do "kufru" menší subwoofer a nevím jestli se to dá vůbec do origo rádia zapojit Citovat
KoNG Vloženo 21. Květen 2013 Vloženo 21. Květen 2013 snad ti to pomůže http://www.upownersclub.co.uk/forum/diy-sound-upgrade-to-take-up_topic438.html 1 Citovat
lubomir.kozak Vloženo 29. Listopad 2016 Vloženo 29. Listopad 2016 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni s rádiem v Citigu? Já chytím jem pár FM stanic a to ještě každá šustí. Kupoval jsem novou anténu, ale rozdíl jen nepatrný. Když jsem měl půjčeného Rapida, chytil jsem mnohem víc stanic, které ani na Citigu nechytím a rozhodně nešustili. Lze nějak domontovat do Citigo zesilovač na rádio? Citovat
HWSpeedy Vloženo 29. Listopad 2016 Vloženo 29. Listopad 2016 Já s příjmem nemám žádný problém. Je to lepší jak ve Fabii III. kde to rádio lehce zeslabuje/zesiluje samo během jízdy. 1 Citovat
kuba26 Vloženo 29. Listopad 2016 Vloženo 29. Listopad 2016 Radio ve FIII "zeslabuje/zesiluje" samo behem jizdy, protoze v nastaveni radia je moznost "zmena hlasitosti v zavislosti na rychlosti vozidla" (neco takoveho, neni to presna citace). Muzes si to deaktivovat nebo nastavit jak hodne citlive to ma byt. 1 Citovat
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2016 Vloženo 29. Listopad 2016 před 6 hodinami, lubomir.kozak napsal: Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni s rádiem v Citigu? .................. Pro příště dodržuj pravidla fora a respektuj členění fora na sekce. Svoje téma jsi umístil do Elektriky, ač patří do sekce Autohifi, navíc téma se stejným názvem už tam bylo. Témata jsem tedy sloučil. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.