Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

druhá inspekce má něco společnýho s nájezdem pouze v případě, že dříve najedeš 30tis km, než uplyne rok od poslední inspekce...

Pokud to je bez oleje - což asi jo, tak auto prohlédnou a pokud nechceš doplnit provozní kapaliny, vyměnit stěrače a kabinový filtr, tak by jsi měl platit 400 - 500Kč.

Já to měl asi 470Kč se zárukou mobility, umyté auto.

• 2 týdny později...

Dnes som absolvoval servis výmeny brzdovej kvapaliny.

Práca                        13,00 € bez dph

Kvapalina brzdová      8,66 € bez dph

Cena spolu  s DPH   25,99€

Upraveno od rasto.p

• 2 měsíce později...

Kukám že vlastniť Rapida je docela luxus :rtfm: Prehliadka s výmenou oleja a sviečok po 60. tis km

18110587_1984396881788119_1504296150_n.jpg

Jj a to svicka stoji ke 400kc. [emoji3]

Rapid má hodinovku ako Octavia II... Aspoň v servisoch v TT čo som pozeral. Takže lacné auto na servis to nebude.

No pekna sumicka.

@LeMo vzduchovy ti uz menili predtym?

Upraveno od sk0d@

Při prohlídce vždycky upozorňuji, že nechci doplňovat kapalinu do ostřikovačů a měnit pylový a prachový filtr. Filtr za 700 Kč to je totiž fakt úlet! Olej je jasný, to se tu řešilo už mnohokrát.

já mám to "štěstí" že teď v červnu jdu na olej a brzdovku - to auto bude mít najeto asi 54tis a pak už tam nemusím :) v 60tis mi skončí záruka...

Sviecky si uz menil?

před 21 hodinami, miklisek napsal:

Při prohlídce vždycky upozorňuji, že nechci doplňovat kapalinu do ostřikovačů a měnit pylový a prachový filtr. Filtr za 700 Kč to je totiž fakt úlet! Olej je jasný, to se tu řešilo už mnohokrát.

Ještě nechat na pokoji stírací lišty - to taky rádi mění.

A taky občas doplňují destilovanou vodu do chladícího okruhu. Ovšem cena destilky je někdy vyšší než cena průzračné vody z Alpských ledovců....

před 22 hodinami, sk0d@ napsal:

Sviecky si uz menil?

jestli to bylo na mě, tak ne, to se dělá při 60tis... aspoň myslím...

Ano. Lebo si pisal ze ides na olej/brzdovku, tak mi to prislo zvlastne.

• 1 měsíc později...

Takový dotaz, nemáte někdo přehled o servisních kódech jednotlivých prací?

Myslím konkrétně např.:

01040000 - servis výměny oleje (pevný)  

01140000 - servis výměny oleje (proměnlivý

01030063 - servisní prohlídka

atd atd

Čaute, blíži sa mi servis pri 60 000 km, má to niekto za sebou ?

Čo všetko budú robiť a čomu sa dá v AS vyhnúť.

Som objednany koncom mesiaca. Idem tam s vlastnym matrosom potom dam scan faktury.

U mě takto 15tisicova výměna oleje a změna intervalu. Tukas auto Štěrboholy 

IMG_0283.thumb.JPG.3227f244571384706759b24e44b065f8.JPG

před 22 hodinami, sk0d@ napsal:

Som objednany koncom mesiaca. Idem tam s vlastnym matrosom potom dam scan faktury.

do ktorého AS ideš ?

Autolamač

@sk0d@ Vlastni matros myslis jen olej, filtr nebo i svicky nebo neco vic?

olej+fil+vzduch.fil+sviecky, bzrdovka od nich, kabin.fil. si vymenim sam.

Když jdete do pekárny pro rohlíky,také si nesete vlastní mouku?

Myslím,že od teď dává škodovka za přinesení vlastního oleje +300,-Kč s čímž souhlasím.

1. Nemam rad toto dokola omielane a nespravne prirovnanie... mate podla vsetkeho pneuservis, prezuvate iba u vas kupene gumy?

2. Je to offtopic, tema nie je o tom

3. Prijmaci s tym suhlasil, ja s tym suhlasim, nazor kazdeho dalsieho je absolutne nepodstatny teda

Pekny den :)

Nesúhlasím s tebou cosby. Z pekárne si odnášaš ich produkt. Porovnávaš neporovnateľné. Autorizovaný servis dáva na olej takú prirážku, že je to až nemorálne. Podľa teba je normálne, keď nieto má olej predražený o 100%? Podľa mňa nie. Ale je to vec názoru. Pokiaľ to tebe vyhovuje je to tvoja vec.

Upraveno od FUMIHA
doplnenie

100 % ? To přitlač. Kamarád mi v servisu dává originální filtr oleje a originální olej pro škodovky a i s prací po mě chce tisícovku, tak co myslíš kolik škodovka za litr oleje platí ? Počítej že ta náplň škodovku stojí nějaké 2 možná 3 kilča víc ne.

Ne ten olej nekrade, je dohodnutý a bere si ho za náklady.

Upraveno od 15degren

Známej co má menší neautorizovaný servis kupuje Castrol přes Elite sudovej 50 litrů za 200kč/litr. Za kolik, že ho asi tak v těch větších objemech asi tak kupuje AS? 100kč možná 150max a prodávají to zákazníkům za 800 litr, absolutní zlodějina. Kdyby za 400 jak je to třeba u Forda, či jinde, neřeknu ani popel. Ale tohle je zde věčné téma. Kdo chce být ovce ať jí je. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.