Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

druhá inspekce má něco společnýho s nájezdem pouze v případě, že dříve najedeš 30tis km, než uplyne rok od poslední inspekce...

Pokud to je bez oleje - což asi jo, tak auto prohlédnou a pokud nechceš doplnit provozní kapaliny, vyměnit stěrače a kabinový filtr, tak by jsi měl platit 400 - 500Kč.

Já to měl asi 470Kč se zárukou mobility, umyté auto.

• 2 týdny později...

Dnes som absolvoval servis výmeny brzdovej kvapaliny.

Práca                        13,00 € bez dph

Kvapalina brzdová      8,66 € bez dph

Cena spolu  s DPH   25,99€

Upraveno od rasto.p

• 2 měsíce později...

Kukám že vlastniť Rapida je docela luxus :rtfm: Prehliadka s výmenou oleja a sviečok po 60. tis km

18110587_1984396881788119_1504296150_n.jpg

Jj a to svicka stoji ke 400kc. [emoji3]

Rapid má hodinovku ako Octavia II... Aspoň v servisoch v TT čo som pozeral. Takže lacné auto na servis to nebude.

No pekna sumicka.

@LeMo vzduchovy ti uz menili predtym?

Upraveno od sk0d@

Při prohlídce vždycky upozorňuji, že nechci doplňovat kapalinu do ostřikovačů a měnit pylový a prachový filtr. Filtr za 700 Kč to je totiž fakt úlet! Olej je jasný, to se tu řešilo už mnohokrát.

já mám to "štěstí" že teď v červnu jdu na olej a brzdovku - to auto bude mít najeto asi 54tis a pak už tam nemusím :) v 60tis mi skončí záruka...

Sviecky si uz menil?

před 21 hodinami, miklisek napsal:

Při prohlídce vždycky upozorňuji, že nechci doplňovat kapalinu do ostřikovačů a měnit pylový a prachový filtr. Filtr za 700 Kč to je totiž fakt úlet! Olej je jasný, to se tu řešilo už mnohokrát.

Ještě nechat na pokoji stírací lišty - to taky rádi mění.

A taky občas doplňují destilovanou vodu do chladícího okruhu. Ovšem cena destilky je někdy vyšší než cena průzračné vody z Alpských ledovců....

před 22 hodinami, sk0d@ napsal:

Sviecky si uz menil?

jestli to bylo na mě, tak ne, to se dělá při 60tis... aspoň myslím...

Ano. Lebo si pisal ze ides na olej/brzdovku, tak mi to prislo zvlastne.

• 1 měsíc později...

Takový dotaz, nemáte někdo přehled o servisních kódech jednotlivých prací?

Myslím konkrétně např.:

01040000 - servis výměny oleje (pevný)  

01140000 - servis výměny oleje (proměnlivý

01030063 - servisní prohlídka

atd atd

Čaute, blíži sa mi servis pri 60 000 km, má to niekto za sebou ?

Čo všetko budú robiť a čomu sa dá v AS vyhnúť.

Som objednany koncom mesiaca. Idem tam s vlastnym matrosom potom dam scan faktury.

U mě takto 15tisicova výměna oleje a změna intervalu. Tukas auto Štěrboholy 

IMG_0283.thumb.JPG.3227f244571384706759b24e44b065f8.JPG

před 22 hodinami, sk0d@ napsal:

Som objednany koncom mesiaca. Idem tam s vlastnym matrosom potom dam scan faktury.

do ktorého AS ideš ?

Autolamač

@sk0d@ Vlastni matros myslis jen olej, filtr nebo i svicky nebo neco vic?

olej+fil+vzduch.fil+sviecky, bzrdovka od nich, kabin.fil. si vymenim sam.

Když jdete do pekárny pro rohlíky,také si nesete vlastní mouku?

Myslím,že od teď dává škodovka za přinesení vlastního oleje +300,-Kč s čímž souhlasím.

1. Nemam rad toto dokola omielane a nespravne prirovnanie... mate podla vsetkeho pneuservis, prezuvate iba u vas kupene gumy?

2. Je to offtopic, tema nie je o tom

3. Prijmaci s tym suhlasil, ja s tym suhlasim, nazor kazdeho dalsieho je absolutne nepodstatny teda

Pekny den :)

Nesúhlasím s tebou cosby. Z pekárne si odnášaš ich produkt. Porovnávaš neporovnateľné. Autorizovaný servis dáva na olej takú prirážku, že je to až nemorálne. Podľa teba je normálne, keď nieto má olej predražený o 100%? Podľa mňa nie. Ale je to vec názoru. Pokiaľ to tebe vyhovuje je to tvoja vec.

Upraveno od FUMIHA
doplnenie

100 % ? To přitlač. Kamarád mi v servisu dává originální filtr oleje a originální olej pro škodovky a i s prací po mě chce tisícovku, tak co myslíš kolik škodovka za litr oleje platí ? Počítej že ta náplň škodovku stojí nějaké 2 možná 3 kilča víc ne.

Ne ten olej nekrade, je dohodnutý a bere si ho za náklady.

Upraveno od 15degren

Známej co má menší neautorizovaný servis kupuje Castrol přes Elite sudovej 50 litrů za 200kč/litr. Za kolik, že ho asi tak v těch větších objemech asi tak kupuje AS? 100kč možná 150max a prodávají to zákazníkům za 800 litr, absolutní zlodějina. Kdyby za 400 jak je to třeba u Forda, či jinde, neřeknu ani popel. Ale tohle je zde věčné téma. Kdo chce být ovce ať jí je. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.