Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Písal som na support Škody a na oprave pracujú:

Citovat
Chtěli bychom Vás ujistit, že o této chybě víme a naši kolegové již intenzivně pracují na jejím odstranění. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám zlepšovat naše služby.

Prosíme Vás o trpělivost a věříme, že se nám podaří problém co nejdříve vyřešit.

Děkujeme za pochopení.

Ale keďže som netrpezlivý, tak som stiahol zo stránky AUDI-MIB.RU - download live charts to navigate MIB MHi2 a na prvú dobrú sa aktualizácia spustila. Dokonca aktualizácia bežala na pozadí pri vypnutom a zamknutom aute. Keď som sa vrátil do auta niečo po hodine, tak tam svietilo ešte 85%. To už som počkal v aute a celkovo aktualizácia zabrala cca 1 hod a 30 min.

Takže veľmi pekne ďakujem za radu. Mapy mám konečne aktualizované z 2018 na 2025 😊

EDIT: Tak kluci zo Škodovky sú šikovní a vyhľadávanie/sťahovanie na stránke https://updateportal.skoda-auto.com/sk-sk/Updates/ už opravili, Odkaz https://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/HIGH2-P390_EU_202448.zip už funguje.

Editováno: , autor: iqlogic
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahojte,

Stiahol som nove mapy, rozbalil, naformatoval kartu, nakopiroval nove mapy na kartu, vlozil som to naspat do auta a postupoval som podla tohto manualu (teda:  NAV -> settings (in NAV) -> Information about version -> actualization (SD/USB) -> proceed as the navigation system requires) a vyhodilo to chybu, ze nevie najst data/zdroj.

Ale ked pozriem verziu databazy tak je tam novsia. Viete mi prosim niekto poradit? robim nieco zle? Diky

Pred aktualizaciou:

IMG_20250618_183917.thumb.jpg.4e76afda8ee86e21d7dc6de53c23fa65.jpg

Po:

IMG_20250706_150932.thumb.jpg.210016c643cf8b296bc6425df97b2ee7.jpg

Vloženo (editace)

@Norbeee nic není nikde potřeba aktualizovat. Jestliže máš mapy stahnuté, složku MAPS nahraj na kořenovej adresář karty a vlož do jednotky v autě. Tím je hotovo, když klikneš na navi takto to napíše, že se kontrolují navigační data a následně se ti otevře mapa. Toť vše.

Podle druhého obrázku máš poslední verzi map na kartě.

Editováno: , autor: lucky.jack
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Hezký den, 

poradíte mi prosím někdo ohledně aktualizace map? Mám Octavia 3 2013 a na stránkách škodovky jsem si stáhla aktualizace map. Bohužel mi to stáhlo hodně souborů a všechno mi do té navigace nahrát nejde. Nevíte, kde bych mohla mapy stáhnout nějak  „normálně“🙂 ? Děkuji Danča

Vloženo

Asi napiš typ Infotainmentu, Amundsen či Columbus.

Nicméně, pro Amundsen nové mapy nejsou, skončily někdy pro rok 2021, pro Columbus si nejsem úplně jistý. Kámoš pro Columbuse v Superb nějaké stahuje.

Dále, pro Amundsen, pokus stáhneš ECE 3 či ECE 4, tak ty se na 16 GB kartu vlezou. Pouze rozbalíš stažený soubor a složku maps nahraješ na kartu.

Pokud moci mermo potřebuješ celou Evropu, tak nezbývá nic než koupit novou kartu, anebo pokud víš jak, stačí smazat nepotřebné jazykové soubory. Ale karta musí být origo.

Pokud je to pro Columbuse, tak stačí jakákokoliv potřebné velikosti karta.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...