SUP1 Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Připomeň se mi, můžeme to píchnout na diag, jestli se něćo neobjeví. Já se u Tebe možná o víkendu zastavím, číslo mám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 27. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Právě že na volnoběhu to nedela 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 27. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Sup1 ok to by bylo super.O vejku nic nemam tak v pohodě nebo se klidne zastavím ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 A dělá to na každém kvaltu nebo jen na některých ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 27. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Právě že jen z 2 na 3jku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 27. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Ale převodovka to není pač když už je trojka zařazena a povolim a přidám plyn tak to rachta jak traktor....nevím zda se tam někde neztrácí nafta nebo je spatne nastaven řídící vstrik..pac mi to kolikrat i blbe startuje když je to ohraty...Dlouho hžaví pak musim cca 4s drzet klíč a naskočí do 1200 otáček a z výfuku mi vyletí bilej kouř. .tak nevím zda to nemá s tímto něco společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Možna převodovka hele... žeby ty dva kvalty byli nějak načaté.... kolega ma vyměnené váčky rozvody ok na 114tce a taky dlouho startuje...Možna bych se zaměřil natu převodovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Pořeš to s kolegou Supem 1, snad se to vyřeší . Nechci strašit, ale před pár dny známému dodělali SI 2.5 TDI a oprava 60 papírů, já sám měl A6 s 2.5 a jen jsem cpal prachy do motoru, samozřejmě hodně záleží na předchozích majitelích a tam je to o štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašuz Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jak tento problem ubec dopadl?? Je vyreseno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrsuperb 2.5 TDI 120kw Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 da se sehnat dvd do navigace org škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) trochu mimo téma ne? jiné vlákno Editováno: 24. Únor 2014, autor: Doktorone 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 da se sehnat dvd do navigace org škoda? pokračuj v některým tématu v sekci audio, hlavně nezakládej nový téma. hledej kam dotaz vložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrolMoney Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Můžu se zeptat jak se problém vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 (editace) Opět mimo téma... To jsi za rok a půl ještě nesehnal? Tak dobře, odpověď: ANO DÁ Editováno: 12. Prosinec 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 petrsuperb 2.5 TDI 120kw Můžeš přestat spamovat v několika vláknech? co má zvuk motoru společnýho s navigací??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Lidicky muzu se jen zeptat cim vycistite zaslou remenici? po oddelani remene jsem jezdil nekolik dni bez nej a ted je castecne orezla hlavne mezi drazkama a pri pokusu o ocisteni vsema hadrovejma kartacema neuspel a kovovejma kartacema mam strach o zniceni drazek. jinak je nekde predepsana sire drazek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Šířka drážek určitě předepsaná je. Předpokládám, že je to klíňák na klimu. Očisti drátěným kartáčem a více bych to neřešil. On si to řemen vezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Malakaj Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Ahoj chlapi prosím vás co to muže dělat začlo to zničeno nic https://youtu.be/NRPm4Szpcek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.