Shumemir Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Zdravím Roomsteráky , mám menši problém s otevíráním pravých zadních dveří. Když Roomíka ( stáří 3 roky, najeto 53000 ) zamknu, myslím tedy "dálkáčem" ( + alarm ), tak mi nebliknou blinkry, což značí nějaký problém. No ten problém spočívá v tom, že když znovu odemknu, nejdou zvenčí otevřít pravé zadní dveře. Nedělá to ovšem pokaždé. Byl jsem v servisu a řekli mi, že nikde žádnej problém nenašli, ani co se týče elektroniky ani mechaniky. Prý se budou dotazovat přímo ve Škodovce a dají vědět. Tak nevím. Díky za rady ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 A ty dvere jsou poradne zabouchnuty? Dival ses, jestli ti nesviti kontrolka otevrenych dveri na pristrojovce? Zda se, ze by mohl zlobit motor centralu. A to but, protoze on sam je poskozenej, nebo nejak blbne zamek dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shumemir Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Jojo , to mam zmáknutý , dveře jsou zavřený pořádně a kontrolka na maxidotu nesvítí. Když potom dveře ze vnitřku otevřu a několikrát zavřu a otevřu , pak to třeba zase chvíli maká. Fakt nevim. je divný, že ani v servisu na to nepřišli ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Fakt tezko rict. Pokud je to fluktujici porucha, tak se to jim proste neprojevilo. Co detska pojistka, neni nejak v mezi poloze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shumemir Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 vim, je to těžký určit, co by to mohlo bejt. Já jen , jestli se to někomu taky nestalo. Dětskou pojistku jsme taky zkoušeli , vše ok ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Nevíte někdo jak otevřít zadní dveře za spolujezdcem u Roomstera,nejdou otevřít ani zevnitř ani z venku a zámek cvaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 (editace) Tak jsem dnes po více než třech letech potřeboval stáhnout zadní okémka u Roomsteru, mechanicky. A ejhle jedno jde stahovat nic moc a druhé téměř vůbec, zcela jasně to vypadá, že se to okno ve vodítkách kříží. Takže nakonec přece jenom asi využiju tu 4-letou záruku Má někdo podobnou zkušenost, teda pokud vůbec někdo ty okénka potřeboval někdy stáhnout? Protože já jen čirou náhodou a dlouho už to asi nebudu potřebovat. Editováno: 3. Listopad 2013, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 (editace) Taky čekám věčnost, než zadní okna sjedou a vyjedou.... Dá se to nějak promazat nebo tak něco? Editováno: 16. Prosinec 2013, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.