Merluzoo Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 čau lidi, koupil jsem si fabii. Je v ní radio symphony a je tam udělaný 3,5 Jack na aux, ale když napíchnu telefon nebo mp3 tak se nic neděje. Pochybuju že by to tam bylo kdyby to nefungovalo. Nevíte někdo co s tím, nebo jak se to zapíná? Radio je to tohle https://www.google.cz/search?safe=off&q=%C5%A1koda+symphony&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47883778,d.Yms&biw=1366&bih=677&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4ZjAUeuiE4iWtQbqvIDwCw#facrc=_&imgrc=PB37pZzqcT4rbM%3A%3BjCRP26Iqwu6iOM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.yauto.cz%252Fincludes%252Fimg%252Finzerce%252FSkoda_Fabia_symphony_Octavia.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.yauto.cz%252Fautodoplnky%252Fskoda-fabia-symphony-octavia-32899.html%3B640%3B480 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 zkus podržet déle tlačítko CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merluzoo Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 nene tím to nejde...mám pocit, že jsem zkusil snad všechny varianty, ale nějak to jít musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 a poustit hudbu v telefonu ? hlasitost v telefonu mas na full ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merluzoo Vloženo 20. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 jojo... ale když zapojím telefon tak se mi na něm ani neukáže že jsem něco připojit ale když dám play tak to hraje...ale ne v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 To je nějaká dodělávka? To slyším prvně že Sympohony má aux 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merluzoo Vloženo 11. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 jo je to dodělávaný....jsou i natažený kabely na zesik do kufru. Ten aux je nějak zapojený vzadu, taky mi to příjde jako blbost, ale proč by to tam měl když by to nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak třeba zkoušel jestli to půjde a ono nešlo Ale kabely na zesík se tahaji tak, že se vyvede takovej bazmek z konektrů na zadní repro, a aux se dělá zase že se připojí na vstup na changer, každopádně vím že se ten bazmek co dělá USB a AUX nepodařilo rozchodit uplně všem a funčkní je tak 1 z 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Já jsem na Symphony aux vstup měl dodělaný. Byl to kousek tišťáku, kterej se choval datově jako CD měnič a převáděl aux vstup do rádia. Musel jsem k němu ale ještě dodělat předzesilovač, aby to hrálo dostatečně nahlas. Myslím, že se to spouštělo stiskem tlačítka CD. Někde se mi to ještě válí doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Tak to než to takhle bastlit, tak si seženu Symphony na CD/MP3 (měla Octavia jestli se nepletu) a k tomu seženu changer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 da sa nejak dorobit AUX vstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriw Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Mám v autě na symphony cd aux vstup, je vyřen tak že se napojí tam kde má být připojen cd měnič. A ještě z tohoto vede kabel...který jsem připojil na šroubek zezadu radia ( bez tohoto aux nefungoval ) zapíná se tak, ze zmáčknu CD tak se pustí cd přehrávač. Dalším stiskem CD se zapne cd měnič - tedy aux. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.