Přejít na obsah

Vaši hudbu z iPod si naladíte na radiu


Doporučené příspěvky

Našel jsem tenhle článek a tahle věc je prostě bomba:

Vzhledem k velké oblibě osobního přehrávače hudby iPod u čtenářů Gatgets.cz jsme se rozhodli, že se budeme tento víkend věnovat pouze tomuto jedinečnému zařízení. A určitě bude o čem psát. Jedním z velmi užitečných prvků široké palety doplňkového příslušenství je zařízení AirPlay FM Transmitter. Tuto malou krabičku připojíte ke svému iPodu nebo iPodu mini, nastavíte vysílací frekvenci a na stejné frekvenci můžete svůj iPod naladit v jakémkoli běžném rádiu. Je to šikovná pomůcka především do automobilu. A nově existuje i verze AirPlay2 pro iPod nano.

Zásadní nevýhodou je, že toto zařízení nemůžete legálně používat v České republice. I tato krabička s minimálním výkonem a dosahem několika metrů je považována za vysílač běžné rádiové frekvence, ke kterému je nutné mít licenci. Nikdo vám ale nezabrání si tuto vymoženost objednat. Pro běžný iPod stojí 39,95 dolarů, novinka pro iPod nano 59,95 dolarů.

:palec2:

Zdroj:

http://gadgets.zive.cz/?q=node/820

post-29-1156491418.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam neco podobnyho od Itripu tusim a pokud muzu doporucit - nekupujte to. Prijem obecne stoji dost za prd, musis najit kmitocet, kde ti nevysila zadny radio a to ve mestech obecne moc nejde a hlavne - i kdyz se trefis (pouzivam vetsinou 107,4 MHz), tak ti to stejne porad sumi a prakticky se to neda poslouchat, pokud nekdo ma zajem, pro Ipod 4a5gen klidne odprodam za 1500 (puvodni cena pres 2000 Kc) :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boze to zas niekto objavil ameriku :D

toto pouzivam uz hodne davno a nemusim mat zrovna iPod

B000BDIREM.01._AA280_SCLZZZZZZZ_V57173169_.jpg

No aby ses nepoto. ;)

No jo otázka je jak je ti stím příjmem no třeba jsou některé, které jsou dost silné. Zase je to paráda, že to mužeš připojit k čemukoliv k magiči doma, v autě, hospodě:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...