Bolekace1 Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ahoj, mám 1,4 16V 74kW, rok 2002 a poslední 2 měsíce si v něm klima dělá co chce. Občas jde, ale spíš samozřejmě ne (tlačítko AC v pořádku svítí).. Už to bylo i v servisu, výměna klapky se servomotorem (cena 3500 Kč ), kontrola "všeho" (oblíbený termín škodováckých servisů) ale změna žádná.. Před servisem se to obvykle chovalo tak, že večer (když už nebylo takový vedro) to naskočilo, přes den v parnu ani ťuk.. Včera cestou ze servisu se to už ale chovalo naopak - v parnu to šlo a v noci nejdřív ani ťuk a asi po 20km se najednou sama od sebe rozeběhla.. Co mě zarazilo byl fakt nezvyklej smrad (jakožto, že vzdoušek z klima není zrovna aroma), co se vyvalil společně s chladným vzduchem.. Nemá někdo podobné zážitky/zkušenosti? Věděl by někdo kde aspoň pátrat? Díky! Mě to taky dělalo čidlo teploty výparníku. Cca300kč a pul dne práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Musil Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 (editace) Mam takový malí problém. Dodělal jsem klimu do fabie 1,4 16V, ale jednotka motoru píše závadu: 18020 - rid. jedn. motoru Chybne kodovani P1612 - 3500 - - Zkoušel jsem podle VIS přes VAG-COM nakodovat jednotku z 00021 na 00061, ale to čislo se nechce vůbec změnit. Vždycky zamněním kód a vypnu na 60 sekund kliček, ale nezmění se. Pomozte? Dik. Editováno: 26. Březen 2008, autor: Musil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 není u tohoto takováta zrada, že při kódování musí být nastartovaný motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Musil Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 To uz jsem taky zkousel, ale nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jo a ještě před kódováním musíš vymyzat paměť závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Musil Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jj, ale uz nejde uplne vymazat, protoze haze tu chybu kodovani, ale i to jsem obesel vypnutim pojistek klimi, ale i tak to proste nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 safra na to deš nějak složitě. Tuším, že jsem to u sebe dělal takto: pustím motor, smažu závadu, nakóduju, vypnu motor, nechám nějakou dobu uležet (tuším že je předepsáno 30 nebo 60 vteřin), zapnu motor a zkontroluji kódování. pokud ti to nepůjde, tak zkus hledat v tématech kolem tempomatu. Pár lidem nešel nakódovat a princip je více méně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Na ktoré CAN vedenie si to napojil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Musil Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Problem vyrešen , zajel jsem k profíkovy a on mi to nakodoval během 30 sekund. Ale novy poznatek je, že bez nakodovaní řid. jednotky motoru nejde spustit klimakompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trebišovčan Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ehm, to mas v prdeli snad celou klimatizaci:-) Ja mel taky problem s klima- manualni... stacil vymenit ten Snimac vystupni teploty vyparniku (G263) ktery je pod palubovkou a vse je o.k. V servise na to maji 2 normo hodiny, ze pry musi sundat celou palubku ale vim ze to jde udelat za 15min. Kamarad mi to menil a vedel presne kam sahnout, takze to jde za 15min... stoji asi 800,- mne to chcú robiť v servise, môžem a dokážem to vymeniť aj sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trebišovčan Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dekuji za plan,ale kdyz jsem vse vymazal,tak tam skocila uz jen jedna chyba,tak se potom podivam znova,jestli to bude to same.. menil si si to sám ? ako to šlo poraď. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trebišovčan Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 môže rádio škodiť riadiacej jednotke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 nemá ako môže rádio škodiť riadiacej jednotke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Mám Fabku Combi SDI 2003 s klimatizací. Po kazdem nastartovani se mi klimatizace zapne a přitom zapla neni a čudlik nesviti. Pokud ji zapnu tak sviti vypnu-nesviti ale stále jede. Vypne se až když vypnu ventilátor. Klimatizace jinak fungije uplně normalně, včetně regulace. Všem většinou nejde a takovy problem sem tady nenašel. Dík Trcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 nech to někde napíchnout na VAG. Většinou si to u těchto závad samo řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Až bude čas tak to udělám, zatím sem vytáhl pojistku od klimy a je klid. Stejně se ochladilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) ale klima nejni jen na "chlazení"auta.....já ji vůbec nevypínám...nejni důvod... Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Asi ma vice funkci, ale asi by se sama zapinat nemela. Na co by tam bylo to tlacitko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 a načo ešte? odmlžovanie okien? to je prd platne....na chladenie a na nič viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Děláš si srandu že je jen na chlazení? Takže v tom případě nevím, čím a jak si zatopím v zimě v autě až budu mrznout...ještě že mám teda vyhřejvaný sedačky jinak nevím co bych dělal..to mě při koupi asi podfoukli.....bože to jsou názory!!! Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Asi jsis spletl sekci. Tady jsme ve Fabii I. a ta má jen poloautomatickou klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilhy Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ahoj Mam nefunkcnou klimatizaci, protoze mam nefunkcni teplotni cidlo,nebo neco podobneho, ukazuje to u mechanika na pocitaci Chci se zeptat, kde se tohle cidlo nachazi, na vrakovisti maji komplet klimatizaci, tak bych potreboval vedet jak to tam najdu, nebo jestli ma nekdo schema,tak poslete diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrobo Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 (editace) na vozidle sa vymienal komplet cely manualny panel ovladania tepleho a studeneho vzduchu s ovladanim rychlosti ventilatora - nakolko bol zaseknuty a nesiel vypnut , potom auto po urcitom case kurilo aj ked bolo nastaveny studeny vzduch 01271 169 Motor nastav. teplotni klapky-V68 blokace nebo bez napeti sporadicka chyba VAG odkazoval na tuto chybu plus aj niektore chyby zobrazene dole podobne a aj niekde tu na fore som nasiel postup ze treba vymenit ten motorcek co som aj urobil (cela palubka musela ist dole ) po vymene motorceka VAG opat vypisuje tieto chyby , nepomohlo ani odpojenie baterie na dlsiu dobu ani pokus o prisposobenie noveho motorceka ku RJ mi nezbehlo zahlasilo chybu pozri nizsie chyby sa opakuju aj po vymazani vo VAGu a aj po odpojeni bateie 01596 158 preruseni/zkrat na plus sporadicka chyba 01271 169 Motor nastav. teplotni klapky-V68 blokace nebo bez napeti sporadicka chyba 01596 169 blokace nebo bez napeti sporadicka chyba 01596 157 zkrat na kostru sporadicka chyba 01596 156 zkrat na kostru sporadicka chyba pri testovani obcas vypise aj tieto (pri autotestu) 01596 029 zkrat na kostru 01596 041 blokace nebo bez napeti 01317 079 RJ vpristroj. desce-J285 (zacalo hlasit pri pokuse o prisposobenie predvoleny nastaveniam z vyroby) a teraz dalsia zaujimavost s autom sa chvilu jazdilo a z nicoho nic to zacalo opat fungovat ako ma , nemam moznost teraz pripojit na VAG ale najblizsie tak urobim a skusim ci tie chyby idu zmazat alebo nadalej ostavaju pokial niekto ma nejaku radu alebo riesenie sem s nim DAKUJEM ! prosim o radu DEKUJI Editováno: 5. Říjen 2009, autor: mrobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Zdravím potřeuju radu,zjistil jsme že mi nefunguje klimatizace,tak jsme to hend napíchnul na VAG a ten mi napsal:Snímač výstupní teplty výpárníku-přerušení skrat na + setkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 odchází velmi často, přístup na hovno.. v servisu sundávají palubovku.. ale kdo umí vymění i bez sundání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.